De nieuwe Kia EV6 nu te reserveren 2 april 2021

Snelle beslissers kunnen vanaf nu een reservering plaatsen om als één van de eersten de geheel nieuwe Kia EV6 te bestellen. Een reservering voor de baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties, is nu eenvoudig en snel te plaatsen met een betaling van slechts 100 euro. Degene die reserveert krijgt de betaling in alle gevallen weer terug.

De speciale reserveringsite biedt keuze uit drie verschillende modellen. De standaard EV6, met achterwielaandrijving en 58 kWh, is al te reserveren vanaf € 44.595,-*. Deze versie heeft een bereik van tot 400 kilometer** en is zeer rijk uitgerust. Zo is elke EV6 standaard voorzien van onder meer de dual curved 12.3” displays, een geavanceerd navigatiesysteem met Kia connected diensten, een smart key, snelwegassistentie (HDA), autonome noodremassistentie (FCA), intelligente snelheidsbordenherkenning (ISLA), stoelverwarming vóór en dual climate control. Verder beschikt de EV6 standaard over 19” lichtmetalen velgen, LED koplampen en privacy glass. Kortom welke uitvoering er ook gekozen wordt, met de EV6 rijd je altijd in een EV met aandacht voor design. De EV6 zal ook verkrijgbaar worden met een extra grote accu van 77.4 kWh met een bereik van meer dan 510 kilometer**. De meerprijs van deze uitvoering wordt medio mei bekend gemaakt.

De tweede uitvoering waarvoor vandaag al een reservering geplaatst kan worden is de EV6 GT-Line. Deze sportieve uitvoering biedt onder meer het GT-line exterieur en interieur, bekleding van suède en vegan leder, LED ambient lighting en elektrisch verstelbare voorstoelen (bestuurdersstoel met geheugenfunctie). De achterwielaangedreven EV6 GT Line heeft een 77.4 kWh sterke accu, waarmee ook meer dan 510 kilometer** op één lading kan worden gereden. Hij wordt tevens leverbaar met vierwielaandrijving (AWD) en beschikt dan over twee krachtige elektromotoren en 20” lichtmetalen velgen. De RWD-versie heeft een vanafprijs van € 56.895,-*. De meerprijs van de AWD-versie wordt medio mei bekend gemaakt.

De derde uitvoering is de ultrasnelle EV6 GT die in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Deze topuitvoering beschikt standaard over vierwielaandrijving (AWD), een 77.4 kWh sterke accu, en heeft dankzij twee performance elektromotoren 430 kW / 584 pk. Hij valt direct op met zijn ultrasportieve looks van binnen en buiten. Zijn uitrusting is nóg rijker dan die van de andere uitvoeringen. Hij is onder meer voorzien van Intelligent LED-koplampen, automatische flush-portiergrepen, een performance remsysteem, 21-inch GT-wielen, Sport kuipstoelen en een premium soundsystem. De topuitvoering van de EV6 heeft een vanafprijs van € 63.595,-* en is leverbaar vanaf het vierde kwartaal van 2022.

Reserveer nu

 

*) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer.

**) Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van voorlopige WLTP-cijfers. De EV6 is nog niet gehomologeerd waardoor de definitieve cijfers kunnen afwijken. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

HomeKiaNieuwsDe nieuwe Kia EV6 nu te reserveren