MOOI EN PRAKTISCH
Kia XCeed PHEV
Nu vanaf
€ 35.495,-

XCeed Plug-In Hybrid

Zuinige Plug-in Hybide met 1.300 kg trekgewicht

De nieuwe XCeed Plug-in Hybrid is jouw overtuigende entree in de wereld van schone mobiliteit. Met zijn elektrische en benzine-hybride aandrijving maakt hij duurzaam autorijden praktisch en heel gebruiksvriendelijk. Hij switcht soepel en zonder dat je het voelt tussen elektrisch en hybride rijden. Met 100% volle accu’s kom je volledig emissievrij tot wel 48 kilometer (volgens WLTP) ver. Dat maakt elke rit zo schoon mogelijk – de meeste korte ritjes rijd je dan puur elektrisch. Het comfortabele en praktische interieur verrast je bovendien met allerlei slimme technologie. Zo maakt Kia elektrisch-hybride rijden elke keer een feestje.

Voorraad nieuw Occasions

Kia XCeed PHEV 2020


Kia XCeed Plug-In Hybrid met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia XCeed PHEV goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Kia XCeed Plug-In Hybrid Daarom Kia XCeed Plug-In Hybrid

  • Plug-In Hybrid
  • Standaard Automaat
  • 1.300 kg trekgewicht
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Peugeot Partner

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Partner staan?

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenXCeed Plug-In Hybrid