MOOI EN PRAKTISCH
Kia XCeed PHEV
Nu vanaf
€ 37.295,-

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Zuinige Plug-in Hybide met 1.300 kg trekgewicht

De nieuwe XCeed Plug-in Hybrid is jouw overtuigende entree in de wereld van schone mobiliteit. Met zijn elektrische en benzine-hybride aandrijving maakt hij duurzaam autorijden praktisch en heel gebruiksvriendelijk. Hij switcht soepel en zonder dat je het voelt tussen elektrisch en hybride rijden. Met 100% volle accu’s kom je volledig emissievrij tot wel 48 kilometer (volgens WLTP) ver. Dat maakt elke rit zo schoon mogelijk – de meeste korte ritjes rijd je dan puur elektrisch. Het comfortabele en praktische interieur verrast je bovendien met allerlei slimme technologie. Zo maakt Kia elektrisch-hybride rijden elke keer een feestje.

Voorraad nieuw Occasions


Kia XCeed Plug-In Hybrid met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia XCeed PHEV goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure

Waarom Kia Kia XCeed Plug-In Hybrid Daarom Kia Kia XCeed Plug-In Hybrid

  • Plug-In Hybrid
  • Standaard Automaat
  • 1.300 kg trekgewicht
Technische specificaties

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijzen zijn inclusief btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak.

HomeKiaModellenKia XCeed Plug-In Hybrid