MOOI EN PRAKTISCH
Kia XCeed PHEV
Nu vanaf (incl. Plug-in Bonus)
€ 31.495,-

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Zuinige Plug-in Hybide met 1.300 kg trekgewicht

De nieuwe XCeed Plug-in Hybrid is jouw overtuigende entree in de wereld van schone mobiliteit. Met zijn elektrische en benzine-hybride aandrijving maakt hij duurzaam autorijden praktisch en heel gebruiksvriendelijk. Hij switcht soepel en zonder dat je het voelt tussen elektrisch en hybride rijden. Met 100% volle accu’s kom je volledig emissievrij tot wel 48 kilometer (volgens WLTP) ver. Dat maakt elke rit zo schoon mogelijk – de meeste korte ritjes rijd je dan puur elektrisch. Het comfortabele en praktische interieur verrast je bovendien met allerlei slimme technologie. Zo maakt Kia elektrisch-hybride rijden elke keer een feestje.

Voorraad nieuw Occasions

Plug-In Hybride Bonus

Kia is enthousiast over de overheidssubsidie op de EV-modellen. Kia gaat daarom graag een stapje verder en introduceert de Plug-in bonus, ter waarde van € 4.000 op de Kia Ceed SW PHEV, Niro PHEV én XCeed PHEV.

Bekijk Plug-In Bonus actie

Kia XCeed PHEV 2020


Kia XCeed Plug-In Hybrid met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia XCeed PHEV goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Kia Kia XCeed Plug-In Hybrid Daarom Kia Kia XCeed Plug-In Hybrid

  • Plug-In Hybrid
  • Standaard Automaat
  • 1.300 kg trekgewicht
Technische specificaties

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde consumentenadviesprijzen in combinatie met de Plug-in Bonus zijn geldig op de aanschaf van een nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid, Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid en Kia Niro Plug-in Hybrid met uiterste aankoopdatum en datum kentekenaanvraag van 30-06-2020 en uiterste registratiedatum 21 dagen na kentekenaanvraag. Betreffende Plug-in bonus wordt toegepast op de consumentenadviesprijs, de fiscale waarde blijft ongewijzigd. De Plug-in Bonus heeft daarom geen effect op de bijtelling. Genoemde prijzen zijn inclusief btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak.

HomeKiaModellenKia XCeed Plug-In Hybrid