Premium naar een nog hoger niveau
Nieuwe Kia Sorento

Nieuwe Kia Sorento

Met trots introduceert Kia de nieuwe Sorento, een SUV die op tal van fronten is opgefrist en aangescherpt. Deze vernieuwde Sorento combineert een eigentijds design met ultiem comfort, duurzame materialen en een verbeterde gebruikerservaring. Blijvend trouw aan Kia’s elektrificatiestrategie biedt de Sorento geavanceerde hybride- en plug-in hybridemotoren, waarmee verantwoord rijden centraal staat.

Design: Opvallend On- en Offroad

Het uiterlijk van de nieuwe Sorento is verregaand vernieuwd met een futuristische uitstraling en premium details. Het ‘Opposites United’ design, geïnspireerd op ‘Bold for Nature,’ brengt natuurlijke en moderne elementen harmonieus samen. Van de opvallende verticale koplampen tot de vernieuwde achterlichten, elke lijn ademt vernieuwing en stijl. Met tien kleuropties, waaronder drie nieuwe – Volcanic Sand, Interstellar Grey en Cityscape Green – is er voor elk wat wils.

Interieur: Comfort en Duurzaamheid

Stap binnen in een interieur van ongekende ruimte en comfort. Een breed, horizontaal ontwerp met een sfeerverlichtingsstrip in 64 kleuren, gebogen instrumentarium, en een multimode aanraakscherm beloven een hightech rijervaring. De nieuwe Sorento verwent bestuurder en passagiers met relaxstoelen, Driver Ergo Motion-stoel met Aircell-lendensteunen, en duurzame interieurbekleding van kunstleer en gerecycled kunststof.

Elektrificatie: Verantwoord Rijden

Met hybride- en plug-in hybridemotoren zet de Sorento in op verantwoord rijden. De Sorento Plug-in Hybrid en Hybrid bieden krachtige prestaties, met respectievelijk een 1.6 T-GDI benzinemotor en een 13,8 kWh batterij, en een 1.6 T-GDI plus 1,49 kWh batterij. Kies voor efficiëntie en verminder uw ecologische voetafdruk.

Hightech Functies voor een Verbeterde Rijervaring

De nieuwe Sorento is uitgerust met state-of-the-art technologie om veiligheid en comfort te vergroten. Geniet van geïntegreerde Dual Panoramic schermen, een 12,3 inch infotainment-touchscreen, een 12,3 inch instrumentenpaneel, en een 10 inch head-up display. Over-the-air updates, vingerafdrukherkenning, een draadloze telefoonoplader, en Kia Connect zijn slechts enkele voorbeelden van de innovatieve functies die deze SUV te bieden heeft.

Veiligheid als Prioriteit

De vernieuwde ADAS- en veiligheidssystemen, waaronder Highway Driving Assist 2.0, Forward Collision-Avoidance Assist, en een slimme automatische achterklep, benadrukken Kia’s toewijding aan veiligheid. Met standaard zeven airbags en een uitgebreide garantie van 7 jaar/150.000 kilometer, biedt de Sorento gemoedsrust op de weg.

Bestel de Nieuwe Sorento in 2024

De nieuwe Kia Sorento is vanaf begin 2024 te bestellen in Nederland. Prijzen worden binnenkort bekendgemaakt. Kies voor vernieuwing, comfort, en duurzaamheid – kies voor de nieuwe Kia Sorento.

 

Waarom Kia Nieuwe Kia Sorento Daarom Kia Nieuwe Kia Sorento

  • Hill Start Assist
  • Zeer luxe en comfortabel
  • Cruise control

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Private Lease vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenNieuwe Kia Sorento