Gecombineerde schoonheid
Kia XCeed
Nu vanaf
€ 39.495,-
Private lease
€ 609,-

Kia XCeed

Verwacht meer dan het allerbeste

Kia heeft de XCeed vernieuwd. De zeer succesvolle crossover krijgt onder meer een vernieuwd design, een groot aantal interieur-upgrades en nieuwe technologie. Het gamma wordt uitgebreid met de dynamische GT-Line die onder meer leverbaar is met een 204 pk sterke benzinemotor. De nieuwe XCeed is een van de geavanceerde modellen uit de line-up van Kia en het scala aan geavanceerde veiligheids-, connectiviteits- en infotainmentsystemen is verder verfijnd en uitgebreid. De nieuwe XCeed-modellen zijn nu te bestellen, prijzen beginnen bij € 30.195,-*

Voorraad nieuw Occasions

GT-Line

De GT-Lines behoren in de afgelopen jaren tot één van de meest gekozen uitvoeringen in het hele Kia-gamma. Ook de XCeed is nu verkrijgbaar in deze extra dynamische uitvoering.

De nieuwe GT-Line biedt een reeks sportieve details die hem onderscheiden van de andere uitvoeringen. De sportieve lagere luchtinlaat en zijbumperbekleding zorgen, in combinatie met de tiger nose grille, voor een agressievere look. Aan de achterzijde vallen met name de nieuwe zeshoekige LED-achterlichten en een sportieve, in carrosseriekleur gespoten onderste diffuser op. De XCeed GT-Line staat op slanke, machinaal afgewerkte 18-inch lichtmetalen velgen voor een atletische uitstraling, terwijl de dorpels in carrosseriekleur, glanzend zwarte dakrails en spiegels zijn actieve en dynamische uiterlijk verder versterken.

De nieuwe Kia XCeed wordt leverbaar in 12 lakkleuren, afhankelijk van de gekozen uitvoering, waaronder drie nieuwe zeer onderscheidende kleuren: Lemon Splash, Celadon Spirit Green en Yuca Steel Grey.

Kia XCeed met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia XCeed goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Waarom Kia Kia XCeed Daarom Kia Kia XCeed

  • Digitale radio (DAB+)
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • 426 liter bagageruimte
De XCeed GT-Line Edition is uitgevoerd met:
Onze Kia XCeed voorraad

Onze voorraad Kia XCeed

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige XCeed staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. *) De actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode en onder voorbehoud in afwachting van homologatie. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

HomeKiaModellenKia XCeed