NU OOK ALS MILD-HYBRIDE
De nieuwe Kia Stonic
Rijklaar vanaf
€ 25.995,-
Private lease
€ 394,-

Kia Stonic

Bij de eerste aanblik weet je het direct: de nieuwe Kia Stonic gaat z’n eigen weg. Stap in en geniet van elk moment. Kies voor deze crossover en laat je verrassen in ieder opzicht. De compacte crossover krijgt nieuwe veiligheidssystemen, nog meer personaliseringsmogelijkheden en het laatste op het gebied van infotainment en connectiviteit. Hij komt ook met 48V mild-hybridtechnologie in combinatie met een benzinemotor én de intelligente ‘clutch-by wire’ handbak.

Het vernieuwde infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen en het innovatieve ‘Phase II’ UVO Connect dat toegang biedt tot een groot aantal diensten. Het nieuwe systeem is voorzien van Bluetooth-multi-verbinding, waarbij gebruikers tot twee mobiele apparaten tegelijkertijd kunnen aansluiten – één voor handsfree telefoon- en mediagebruik; de andere alleen voor mediagebruik.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Private leasen?

Voor maar € 399,- per maand geniet je van deze gave crossover. Dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is tanken. Bekijk hier alle informatie over private lease.

Kia Stonic Occasions

Liever een auto die al is ingereden en al een aantal kilometers op de teller heeft? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan occasions. Bekijk hier onze occasions.

 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar het merk voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe auto op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw auto goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk Brochure

Waarom Kia Kia Stonic Daarom Kia Kia Stonic

  • Nog meer personalisatiemogelijkheden
  • Verrassende crossover
Kia Stonic ComfortLine standaard voorzien van
Onze Kia Stonic voorraad

Onze voorraad Kia Stonic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Stonic staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde Private Lease-prijzen zijn vanaftarieven op basis van een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Stonic