NU OOK ALS MILD-HYBRIDE
De nieuwe Kia Stonic
Rijklaar vanaf
€ 21.795,-
Private lease
€ 299,-

Kia Stonic

Bij de eerste aanblik weet je het direct: de nieuwe Kia Stonic gaat z’n eigen weg. Stap in en geniet van elk moment. Kies voor deze crossover en laat je verrassen in ieder opzicht. De compacte crossover krijgt nieuwe veiligheidssystemen, nog meer personaliseringsmogelijkheden en het laatste op het gebied van infotainment en connectiviteit. Hij komt ook met 48V mild-hybridtechnologie in combinatie met een benzinemotor én de intelligente ‘clutch-by wire’ handbak. De vernieuwde Stonic arriveert medio september bij Wassink Autogroep.

Het grote nieuws in het interieur van de vernieuwde Stonic is het infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen en het innovatieve ‘Phase II’ UVO Connect dat toegang biedt tot een groot aantal diensten. Het nieuwe systeem is voorzien van Bluetooth-multi-verbinding, waarbij gebruikers tot twee mobiele apparaten tegelijkertijd kunnen aansluiten – één voor handsfree telefoon- en mediagebruik; de andere alleen voor mediagebruik.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

Private leasen?

Voor maar € 299,- per maand geniet je van deze gave crossover. Dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is tanken. Bekijk hier alle informatie over private lease.

Occasions

Liever een auto die al is ingereden en al een aantal kilometers op de teller heeft? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan occasions. Zo is ook de Kia Stonic te verkrijgen als tweedehands auto. Bekijk hier onze occasions.

Kia Stonic met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Stonic goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk prijslijst Bekijk Brochure

Waarom Kia Kia Stonic MY21 Daarom Kia Kia Stonic MY21

  • Nog meer personalisatiemogelijkheden
  • Verrassende crossover
Kia Stonic ComfortLine standaard voorzien van
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Stonic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Stonic staan?

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Het is een indicatieve prijs voor de Kia Stonic MY21. De definitieve prijzen worden medio september bekend gemaakt. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Stonic