Kia Stinger
De enige echte GT
Nu vanaf
€ 62.995,-

Kia Stinger

Krachtig, elegant, stijlvol en gedurfd

De Gran Turismo van Kia is er eentje die je niet kunt ontwijken. Ontstaan vanuit passie, gecreëerd voor de sportieve rijders en een waar meesterwerk. De Kia Stinger is een nieuwe, adembenemende toon die Kia zet voor de nieuwe generatie stijlvolle modellen.

Het design van de Kia Stinger staat voor dynamiek en grandioos rijplezier. Wanneer je hem ziet, weet je dat je verkocht bent. Wanneer je erin rijdt, weet je dat je er nooit meer uit wil. Als je met de Stinger GT een stairdown doet, ga je geheid verliezen. Met z’n agressieve blik verslind hij alles wat op z’n weg komt. De LED achterlichten en de dubbele uitlaat maken het design helemaal af. Een GT zoals een GT hoort te zijn.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Kia Stinger GT

Bij de tekentafel wist men al direct dat dit een zeer sportieve auto zou gaan worden. Getekend met strakke lijnen, bedacht vanuit pure passie en gemaakt voor het ultieme genot. Vanaf de langgerekte lage motorkap, over het dak met het sportcoupé-achtige design tot aan de brute achterkant. Over alles is nagedacht. Het is een meesterwerk van het allerhoogste niveau. Het is niet zomaar een auto, het is een echte Gran Turismo. Als je durft om dichterbij de auto te komen, zie je pas echt hoe goed en gedetailleerd deze auto in elkaar zit.

Als het linker voorportier wordt geopend, straalt de Stinger luxe uit. Neem plaats in de comfortabele sportstoelen en je voelt een combinatie van adrenaline en luxe. Luxe door alle elementen om je heen. Adrenaline omdat je op pad wil gaan. Met schakelflippers aan het stuur en een Head-Up Display geeft de Stinger jou het gevoel alsof je in een raceauto zit. Het stukje luxe zit hem in het 8” navigatie- en mulitmediascherm en een 7″ Supervision display. Zo heb je altijd de nodige informatie bij de hand om ontspannen op reis te gaan. Laat je meeslepen in z’n brutaliteit, laat je veroveren door z’n charmes en geniet met heel je hart.

Altijd al willen rijden in een Gran Turismo en de sportiviteit ervaren? De Kia Stinger is verkrijgbaar vanaf €62.995. Voor deze prijs rijd je een 2.2 CRDi GT-Line met 200 pk. Wil je full package gaan? Kies dan voor de 3.3 Twin Turbo V6 AWD GT met 366pk.

Kia Stinger met 7 jaar garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Stinger goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Kia Kia Stinger Daarom Kia Kia Stinger

  • Koninklijke technologie
  • Sport en comfort gecombineerd
  • Gran Turismo
Kia Stinger GT standaard voorzien van

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Stinger