Nu vanaf
€ 45.195,-
Private lease
€ 649,-

Kia Sportage PHEV

De Sportage Plug-in Hybrid (PHEV): Efficiëntie en Prestaties

De Sportage Plug-in Hybrid (PHEV) onderscheidt zich door zijn twee motoren, die zorgen voor een unieke combinatie van efficiëntie en prestaties. In vergelijking met de Hybrid-variant biedt de PHEV de mogelijkheid om de accu op te laden via een laadkabel, wat zowel thuis via een normaal stopcontact als onderweg bij een openbare laadpaal kan plaatsvinden. Deze oplaadmogelijkheid maakt het rijden in de volledig elektrische modus mogelijk, waardoor niet alleen de milieu-impact wordt verminderd, maar ook het brandstofverbruik aanzienlijk wordt verlaagd. Dankzij de grotere accucapaciteit kan de Sportage PHEV een aanzienlijk groter bereik in de volledig elektrische modus bieden, waardoor bestuurders vaker en over langere afstanden emissievrij kunnen rijden.

Krachtige Prestaties en Geavanceerde Technologie

De krachtige prestaties van de Sportage Plug-in Hybrid worden aangedreven door een geavanceerde aandrijflijn, bestaande uit een 1.6 T-GDi AT6 Plug-in Hybrid 4WD configuratie en een soepele 6-traps automatische transmissie. Deze combinatie van technologieën resulteert in een indrukwekkend vermogen van 185 kW / 252 pk, waardoor de Sportage moeiteloos accelereert en soepel rijdt in diverse rijomstandigheden. Bovendien draagt de batterijcapaciteit van 13,8 kWh bij aan een verbazingwekkend lage CO2-uitstoot van slechts 25 g/km en een aanzienlijk elektrisch bereik van 70 km volgens de WLTP-cyclus. Dit maakt de Sportage PHEV niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt en praktisch voor dagelijks gebruik. Met een trekgewicht van 1.200 kg biedt deze hybride ook voldoende vermogen om aan verschillende transportbehoeften te voldoen.

Het interieur van de Sportage Plug-in Hybrid is uitgerust met geavanceerde technologieën die het rijden nog plezieriger en comfortabeler maken. Het dubbel gebogen 12,3″ display biedt een overzichtelijke weergave van alle essentiële rij-informatie, terwijl het tweede 12,3″ LCD-scherm een naadloze bediening biedt voor navigatie-, infotainment- en menusystemen. Dankzij deze intuïtieve interface kunnen bestuurders gemakkelijk toegang krijgen tot alle functies van het voertuig en genieten van een soepele en verbonden rijervaring.

Veiligheid en Comfort in één

Naast indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologieën biedt de Sportage Plug-in Hybrid ook een uitgebreid scala aan veiligheids- en comfortfuncties. Het slimme camerasysteem (AVM) geeft bestuurders een volledig overzicht rondom de auto, met behulp van vier groothoekcamera’s die beelden leveren vanuit verschillende hoeken. Deze functie is vooral handig bij het manoeuvreren in krappe ruimtes, waardoor bestuurders meer vertrouwen en gemak ervaren tijdens het parkeren en achteruit rijden.

De Sportage PHEV is ook uitgerust met Snelwegassistentie (HDA), wat het rijden op de snelweg veiliger en ontspannender maakt. Dit geavanceerde systeem helpt de auto in het midden van de rijstrook te houden en handhaaft automatisch een veilige volgafstand tot voorliggers. Indien nodig kan het systeem zelfs de snelheid verminderen of remmen om een veilige afstand te behouden. Deze functie draagt bij aan het comfort en de gemoedsrust van de bestuurder tijdens lange ritten op de snelweg.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Private Lease vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Sportage PHEV