Kia Sorento Hybrid
Nu in de showroom

Kia Sorento Hybrid

Robuust en met 7-zitplaatsen - een auto voor de hele familie

SUV-rijden is nog nooit zo leuk geweest. De nieuwe Kia Sorento is groot, robuust en sterk, heeft een uiterlijk waar je niet omheen kan én is verrassend luxe uitgevoerd. Je kunt elke kant uit: door de stad, de snelweg of offroad. Hij kan het allemaal.

Deze nieuwe Kia heeft een indrukwekkende verschijning met een imposante grille, sportief gestylde voorbumper, luchtinlaat in vleugelvorm en krachtige full-LED koplampen. En het levendig BOSE-geluidssysteem en een breed scala aan slimme UVO Connect functies zijn slechts een paar redenen waarom de Kia Sorento de perfecte keuze is voor degenen die graag voorop lopen.

Voorraad nieuw Occasions

 

 

Kia Sorento Hybride

Grensverleggende en krachtige hybride technologie. Wat je plannen ook zijn, met de Kia Sorento bereik je je doel op jouw eigen manier. De nieuwe Sorento komt later ook als Plug-in Hybride.

7-zits SUV

Bij Kia staat kwaliteit hoog in het vaandel. En dat is op de Sorento goed terug te zien. Wanneer je erin rijdt, weet je één ding zeker: jij hebt de norm verhoogd. Kwaliteit en luxe hebben een nieuwe standaard gekregen dankzij deze stoere 7-zits SUV. Je neemt geen genoegen meer met het normale, maar gaat altijd voor het beste. Wil je graag een dagje weg met 7 personen? Ook daar heeft hij geen enkele moeite mee. 7 personen vervoeren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Kia Sorento met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Sorento goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk Brochure

Waarom Kia Kia Sorento Hybrid Daarom Kia Kia Sorento Hybrid

  • Groot, robuust en sterk
  • 7-zitplaatsen
  • Hybride & Plug-In Hybride
Standaard voorzien van:
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Sorento

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Sorento staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Private Lease vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Sorento Hybrid