Kia Niro Plug-in Hybrid
Plug-in en geniet
Nu vanaf
€ 36.495,-

Kia Niro Plug-in Hybrid

Niet één maar twee krachtbronnen - Elektrisch en Hybride

Een cross-over met motoren die 1.300 kilo kan trekken bestaat niet? Vergeet het maar! De nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid kan het wel. Met een handig knopje naast de schakelpook, switch je gemakkelijk tussen de beide motoren. Rijdt in de stad tot wel 65 kilometer puur elektrisch. Wanneer de accu bijna leeg is, schakelt deze automatisch over naar de hybride modus. Niet alleen de brandstofmotor werkt dan, maar ook de elektromotor springt bij.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Kia Niro Plug-in Hybrid dashboard

Efficiëntie

Twee motoren voor efficiëntie en zuinigheid. Door middel van de elektromotor verbruikt hij vele malen minder brandstof en hoef jij dus minder vaak bij de pomp te staan. Hoe werkt het systeem? Als de auto wordt gestart, gaat als eerste de elektromotor z’n werk doen. Bij een rustige acceleratie wordt de auto alleen elektrisch aangedreven. Voor het stadsverkeer is dit een uitermate geschikte manier. Wanneer je sneller wilt accelereren zal de brandstofmotor inspringen. Zo wordt het vermogen als het ware van twee motoren getapt. Bij een consistente snelheid zal de brandstofmotor de primaire aandrijving zijn, maar helpt de elektromotor ook mee om op snelheid te blijven. Bij het remmen zal de vrijgekomen energie niet ontsnappen. Deze wordt door middel van een slim systeem weer opgeslagen in de accu waardoor jij er weer van profiteert op een later tijdstip.

Daarnaast heeft hij een actieve luchtklep aan de voorzijde van de auto. Deze koelt het motorblok wanneer dat nodig is. Als het motorblok goed gekoeld is, gaat deze klep dicht om de weerstand te beperken. Aan de achterzijde van de auto is een diffuser geplaatst die ervoor zorgt dat de luchtstroom op de juiste manier onder de auto vandaan komt. Dit zorgt voor extra stabiliteit van de auto. De achterspoiler zorgt ervoor dat de stabiliteit van de auto bij hogere snelheden verbeterd wordt. Zo kun je van elke rit genieten.

Slim, slimmer, slimst

Een slimme auto verdient ook slimme opties. Onder andere een 10,25″ full map navigatie met voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto, een achteruitrijcamera, Adaptieve cruise control (SCC), Autonome noodremassistentie (AEB) en Actieve rijbaanassistentie (LKAS) zitten standaard op deze auto. Het uiterlijk doet niet onder ten opzichte van het innerlijk. Vandaar dat hij standaard is voorzien van 16″ lichtmetalen velgen, LED buitenverlichting rondom, elektrisch inklap-, verstel- en verwarmbare buitenspiegels met LED richtingaanwijzer en dakrails.

Vanaf € 36.195,- kan jij al rijden in deze stoere cross-over. Maak nu een afspraak in de showroom en ervaar efficiëntie en innovatie in z’n meest pure vorm.

Kia Niro Plug-in Hybrid met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Niro Plug-in Hybrid goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Kia Kia Niro Plug-in Hybrid Daarom Kia Kia Niro Plug-in Hybrid

  • Standaard automaat
  • 1.300 kg trekgewicht
  • Twee krachtbronnen
Kia Niro Plug-in Hybrid DynamicPlusLine standaard voorzien van

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijzen zijn inclusief btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak.

HomeKiaModellenKia Niro Plug-in Hybrid