Powered by inspiration
De nieuwe Kia Niro
Nu vanaf
€ 34.495,-
Private lease
€ 524,-

Kia Niro Hybrid

Stijlvol, duurzaam en één met de natuur

Vanzelfsprekende woorden voor de Kia Niro Hybrid: duurzaam, zuinig, stijlvol en technologisch. Rijden in een cross-over hybride was nog nooit zo leuk en opwindend. Je hoeft niet te kiezen tussen óf, óf, maar je wordt overspoeld door én, én. Als je het milieu minstens zo belangrijk vindt als rijplezier, is dit de beste keuze.

Vanuit elke hoek trekt de Niro de aandacht naar zich toe. Hij is perfect in balans: stijlvol in de stad en één met de natuur. De ultramoderne look wordt gevormd door de LED achterlichten, zilveren accenten en de opvallende rondingen. De luchtstroom wordt op een beheerste manier van voor naar achter gebracht door de diffuser. De zijramen minimaliseren wervelingen, turbulentie en luchtweerstand. Aan alles is gedacht bij de Kia Niro.

Voorraad nieuw Occasions

 

Vanbinnen is de Kia Niro rijk uitgerust met allerlei (veiligheids)features. De standaardversie, de ComfortLine, is onder andere uitgerust met bluetooth connectiviteit, stuurwielbediening, cruise control, dual zone climate control en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter. De meest uitgebreide versie, de Launch Edition, heeft een 8” full map navigatiesysteem, dodehoekdetectie (BCA), draadloos oplaadstation voor smartphone en een Harman Kardon Premium Sound System. Profiteer nu van onze acties voor de nieuwe Kia Niro. Voor een prijs van € 31.995,- heb je al een nieuwe Kia Niro. Bekijk al onze Kia Niro acties op onze site.

Liever private leasen?

De nieuwe Kia Niro Hybrid private leasen? Bekijk nu onze website voor de aantrekkelijke deals. Dit bedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat jij nog hoeft te doen is tanken.

Kia Niro occasions

Liever een occasion? Bij Wassink Autogroep staan verschillende Kia Niro occasions. Bezoek onze occasionpagina online of maak een afspraak bij één van onze Kia vestigingen.

Kia Niro met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Niro goed en hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Kia Kia Niro Hybrid Daarom Kia Kia Niro Hybrid

  • 451 liter bagageruimte
  • Eén met de natuur
  • Niet óf, óf, maar én, én
UITRUSTING Kia Niro DynamicLine
Onze Kia Niro Hybrid voorraad

Onze voorraad Kia Niro

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Niro staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Niro Hybrid