Nu in de showroom
DE KIA EV6
Rijklaar vanaf
€ 49.195,-

Kia EV6

De nieuwe EV6 van Kia tilt elektrisch rijden naar een nieuw niveau met zijn grote bereik, de ultrasnelle 800V laadcapaciteit en de onderscheidende styling van een crossover-SUV. De EV6 is de eerste Kia die is gebaseerd op het speciale nieuwe platform dat exclusief is ontwikkeld voor elektrische auto’s.

De EV6 introduceert een reeks technologieën die de veiligheid, connectiviteit en het infotainment verder verbeteren. Ze zijn ontworpen om reizen veiliger, gemakkelijker en minder stressvol te maken.

Het hightech infotainmentsysteem omvat dubbele 12-inch schermen. De curved displays hebben dunne panelen die gebruik maken van een nieuwe structuur en geavanceerde technologie om de impact van licht te verminderen. Het cluster en het infotainmentsysteem van versterkt glas zijn met elkaar verbonden om één geheel te vormen. Het strekt zich uit van het stuurwiel tot het midden van de auto en toont een digitaal cluster voor de bestuurder en een infotainmentsysteem boven de middenconsole.

De EV6 beschikt ook over een head-up display met augmented reality (AR), dat rij-informatie projecteert op de voorruit in het zicht van de bestuurder. Het systeem geeft waarschuwingen weer van de geavanceerde rijhulpsystemen, details over de rijsnelheid en stapsgewijze navigatie-instructies.

Er is ook een krachtig Meridian® surround audiosysteem met 14 luidsprekers beschikbaar, een primeur voor een elektrische Kia, voor een meeslepende geluidservaring. Het audiosysteem met 14 luidsprekers is ontwikkeld door de experts van Meridian en bevat verschillende gepatenteerde signaalverwerkingstechnologieën (DSP). De kernfilosofie van Meridian op het gebied van geluid is geïntegreerd in de EV6, zodat klanten onderweg kunnen genieten van natuurlijke, levensechte en authentieke audio.

Meer dan 510 km actieradius

De EV6 met 77.4kWh batterij heeft een verwachte actieradius van meer dan 510 km (WLTP). De EV6 met de compactere 58kWh batterij biedt een actieradius tot 400 km (WLTP), die ruim voldoende is voor gemiddeld dagelijks gebruik.

Ultra snel laden:

De 800V-oplaadtechniek zorgt voor extreem korte oplaadtijden. Je laadt tot 100km op in 4.5 minuten. Opladen van 10 tot 80% doe je onder ideale omstandigheden in ongeveer 18 minuten.

De Kia EV6 uitvoeringen:

De standaard EV6, met achterwielaandrijving en 58 kWh, is al te reserveren vanaf € 44.595,-*. Deze versie heeft een bereik van tot 400 kilometer** en is zeer rijk uitgerust. Zo is elke EV6 standaard voorzien van onder meer de dual curved 12.3” displays, een geavanceerd navigatiesysteem met Kia connected diensten, een smart key, snelwegassistentie (HDA), autonome noodremassistentie (FCA), intelligente snelheidsbordenherkenning (ISLA), stoelverwarming vóór en dual climate control. Verder beschikt de EV6 standaard over 19” lichtmetalen velgen, LED koplampen en privacy glass. Kortom welke uitvoering er ook gekozen wordt, met de EV6 rijd je altijd in een EV met aandacht voor design. De EV6 zal ook verkrijgbaar worden met een extra grote accu van 77.4 kWh met een bereik van meer dan 510 kilometer**. De meerprijs van deze uitvoering wordt medio mei bekend gemaakt.

De tweede uitvoering waarvoor vandaag al een reservering geplaatst kan worden is de EV6 GT-Line. Deze sportieve uitvoering biedt onder meer het GT-line exterieur en interieur, bekleding van suède en vegan leder, LED ambient lighting en elektrisch verstelbare voorstoelen (bestuurdersstoel met geheugenfunctie). De achterwielaangedreven EV6 GT Line heeft een 77.4 kWh sterke accu, waarmee ook meer dan 510 kilometer** op één lading kan worden gereden. Hij wordt tevens leverbaar met vierwielaandrijving (AWD) en beschikt dan over twee krachtige elektromotoren en 20” lichtmetalen velgen. De RWD-versie heeft een vanafprijs van € 56.895,-*. De meerprijs van de AWD-versie wordt medio mei bekend gemaakt.

De derde uitvoering is de ultrasnelle EV6 GT die in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Deze topuitvoering beschikt standaard over vierwielaandrijving (AWD), een 77.4 kWh sterke accu, en heeft dankzij twee performance elektromotoren 430 kW / 584 pk. Hij valt direct op met zijn ultrasportieve looks van binnen en buiten. Zijn uitrusting is nóg rijker dan die van de andere uitvoeringen. Hij is onder meer voorzien van Intelligent LED-koplampen, automatische flush-portiergrepen, een performance remsysteem, 21-inch GT-wielen, Sport kuipstoelen en een premium soundsystem. De topuitvoering van de EV6 heeft een vanafprijs van € 63.595,-* en is staat nu in de showroom!

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket*. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. **Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van voorlopige WLTP-cijfers. De EV6 is nog niet gehomologeerd waardoor de definitieve cijfers kunnen afwijken. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

HomeKiaModellenKia EV6