Kia EV5

De Kia EV5 is geïnspireerd op Kia’s ontwerpfilosofie genaamd ‘Opposites United’, wat staat voor 100% elektrisch, robuust, bekwaam en verfijnd. De exacte releasedatum van de Kia EV5 en wanneer deze beschikbaar zal zijn is momenteel nog niet bekend. Laat uw contactgegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd mij op de hoogte

Het Exterieur van de Kia EV5 Concept: Een Futuristische Visie

Het ontwerp van de Kia EV5 straalt een strakke en futuristische uitstraling uit. Met zijn gestroomlijnde lijnen en opvallende details maakt de auto een krachtige indruk. De voorkant heeft een herkenbaar Kia-ontwerp, maar met een vernieuwende twist. De Kia EV5 is het kleinere broertje van de EV9.

Binnenin de Kia EV5 Concept: Luxe en Innovatie Gecombineerd

Het interieur van deze volledig elektrische SUV van Kia biedt een ruime en luxueuze omgeving met de nieuwste technologische snufjes en comfortabele zitplaatsen. Het dashboard is voorzien van een groot display dat fungeert als infotainmentsysteem en bedieningselement voor diverse functies in de auto. Het interieur onderscheidt zich verder door het gebruik van hoogwaardige materialen en straalt een gevoel van luxe uit.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Private Lease vanafprijs per maand, bij een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia EV5