Kia EV5 Concept

De Kia EV5 is geïnspireerd op Kia’s ontwerpfilosofie genaamd ‘Opposites United’, wat staat voor 100% elektrisch, robuust, bekwaam en verfijnd. De exacte releasedatum van de Kia EV5 en wanneer deze beschikbaar zal zijn is momenteel nog niet bekend. Laat uw contactgegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd mij op de hoogte

Het Exterieur van de Kia EV5 Concept: Een Futuristische Visie

Het ontwerp van de Kia EV5 straalt een strakke en futuristische uitstraling uit. Met zijn gestroomlijnde lijnen en opvallende details maakt de auto een krachtige indruk. De voorkant heeft een herkenbaar Kia-ontwerp, maar met een vernieuwende twist. De Kia EV5 is het kleinere broertje van de EV9.

Binnenin de Kia EV5 Concept: Luxe en Innovatie Gecombineerd

Het interieur van deze volledig elektrische SUV van Kia biedt een ruime en luxueuze omgeving met de nieuwste technologische snufjes en comfortabele zitplaatsen. Het dashboard is voorzien van een groot display dat fungeert als infotainmentsysteem en bedieningselement voor diverse functies in de auto. Het interieur onderscheidt zich verder door het gebruik van hoogwaardige materialen en straalt een gevoel van luxe uit.

HomeKiaModellenKia EV5 Concept