100% Elektrisch
De Kia e-Soul
Nu vanaf
€ 37.295,-

Kia e-Soul

Vol elektrisch genieten tot wel 452 kilometer

100% elektrisch rijden in een cross-over vol karakter met een funky uiterlijk en frisse moderne lijnen? De nieuwe Kia e-Soul heeft het allemaal in zich. Met een acculading tot wel 452 kilometer (WLTP) heeft hij altijd energie voor nieuwe avonturen. Je rijdt niet zomaar een auto, je rijdt een personality. Net zoals de mensen die erin rijden. Rijden met de Soul EV heeft alleen maar voordelen.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Kia E-Soul EV

Tanken, olie peilen of bijvullen, lawaai van hoge toerentallen en uitlaatgassen zijn verleden tijd. Geniet eindelijk van jouw eigen muziek zonder gestoord te worden door andere geluiden. Kies uit verschillende rijmodi: Eco+, Eco, Comfort en Sport. Bij elke modus veranderd de instelling van de auto. Van trekkracht tot acceleratie en van energieterugwinning tot klimaatsysteem.

Elektrisch genieten

Rij met één acculading tot wel 452 kilometer (WLTP). De 64 kWh batterij, waar ook 7 jaar garantie op zit, brengt je verder dan je denkt. Ervaar de ‘one pedal driving’ modus in de stad: zodra je voet van het gaspedaal gaat, remt de auto vanzelf af. Het opladen van de auto kan eenvoudig op twee manieren: met een standaard- of snellaadaansluiting. Met de snellader zijn de accu’s binnen een half uur al tot 80% gevuld; afhankelijk van de aanwezige stroomvoorziening, buiten temperatuur en temperatuur van de batterij.

Nieuwe frisse belijning, heldere moderne verlichting en een futuristisch design kenmerken de Soul EV. Met LED verlichting rondom de auto en 17″ lichtmetalen velgen kun je niet om hem heen. Met keuze uit 7 one-tone lakkleuren en 7 two-tone kleurencombinaties is hij altijd naar jouw smaak in te richten. Voeg daarbij nog de riante achterklep en iconische achterbumper aan toe en het recept is compleet.

Elektrisch rijden én nog kunnen genieten van diverse opties die standaard aanwezig zijn? Bij Kia hebben ze het voor elkaar gekregen om dat allemaal in één auto te stoppen. Met opties zoals Actieve rijbaanassistentie (LKAS), Adaptieve cruise control (SCC), een 10,25″ full map navigatiesysteem met TomTom Live Services en achteruitrijcamera is hij bijzonder rijk uitgerust. De ExecutiveLine bevat daarnaast ook nog Sound mood verlichting die meegaat met de muziek, volledig lederen bekleding, Dodehoekdetectie (BSD) en een Head-up display.

Voor een prijs van € 37.295,- is de Kia e-Soul al verkrijgbaar. Maak nu een afspraak voor een proefrit of neem contact op met één van onze Kia vestigingen.

Profiteer in 2023 van subsidie op elektrisch rijden

Rijden in een volledig elektrische Kia e-Soul is nóg aantrekkelijker met de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Je kunt deze subsidie vanaf begin januari 2023 weer aanvragen voor een nieuwe (of gebruikte) 100% elektrische Kia. Voor een nieuwe auto is het subsidiebedrag in 2023 € 2.950. De koop- of Private Lease overeenkomst moet dan wel worden afgesloten op of na 1 januari 2023.

Wil je een zo groot mogelijke kans hebben om gebruik te kunnen maken van de SEPP-regeling? Maak dan nu een reservering voor een nieuwe elektrische Kia e-Soul die voor deze regeling in aanmerking komt.

Reserveer & Meer informatie

Kia e-Soul met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia e-Soul goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Waarom Kia Kia e-Soul Daarom Kia Kia e-Soul

  • Volledig elektrisch
  • 452 kilometer rijbereik (WLTP)
  • 10,25" full map navigatiesysteem
Kia e-Soul ExecutiveLine standaard voorzien van

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia e-Soul