De eerste Elektrische besteller van Kia
Kia e-Soul Cargo
Nu vanaf
€ 28.924,-

Kia e-Soul Cargo

De nieuwste bestelversie van Kia

Kia heeft een bestelversie van de Kia e-Soul ontwikkeld. De emissievrij rijdende e-Soul Cargo is speciaal ontwikkeld voor het transporteren van kleine tot middelgrote pakketten en ideaal in een stedelijke omgeving. 📦 Met de slimme Cargo-conversiekit is elke e-Soul Cargo eenvoudig terug te converteren naar een personenauto. De Kia e-Soul Cargo is nu te bestellen vanaf € 28.966,-.

In de e-cargo maakt de achterbank plaats voor een laadruimte van ongeveer 1 m³. Een metalen gecoate laadvloer met daarin 6 sjor-ogen moet ervoor zorgen dat de belading goed geborgd kan worden.

Middels een luik is er onder de laadvloer ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld de laadkabel. Een vast scheidingsrek tussen de laadruimte en de voorstoelen zorgt er voor dat de bestuurder en een eventuele bijrijder goed worden beschermd. Alle e-Soul uitvoeringen kunnen worden geconverteerd naar cargo-uitvoering. Het voertuig wordt altijd op geel kenteken gezet. De ombouw is zo ontwikkeld dat de auto na gebruik als e-cargo zo weer kan worden omgebouwd naar een originele 5-zits personenuitvoering.

Met zijn opvallende looks, de royale ruimte en de hoge actieradius van 452 km (WLTP) is de e-Soul Cargo een interessant alternatief binnen het segment van de emissievrije vervoerders. En met zijn zeer rijke standaarduitrusting behoort hij tot de meest luxe en connected bestellers op de markt.

Kia met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia e-Soul Cargo goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Waarom Kia Kia e-Soul Cargo Daarom Kia Kia e-Soul Cargo

  • 100% Elektrisch
  • Actieradius van 452 km (WLTP)
  • Bestelauto
  • 10,25” touchscreen met UVO CONNECT
Kia e-Soul Cargo ExecutiveLine standaard voorzien van

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, exclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia e-Soul Cargo