Kia Niro EV
100% elektrisch

Kia Niro EV

Tot 463 kilometer genieten van rust en kalmte

Een auto die je laat genieten én ook nog eens respectvol met het milieu omgaat? Een auto die volledig elektrisch is, maar toch sportief rijdt? De nieuwe Kia Niro EV maakt elektrisch rijden volwassen: vanaf nu is emissievrij rijden ook heel praktisch en stijlvol. De combinatie van een actieradius tot 463 km en snellaad-functie geeft je volop schone bewegingsvrijheid. De crossover-carrosserie biedt precies de levensruimte en flexibiliteit die je nodig hebt – plus maar liefst 475 liter bagageruimte. En dan die prachtige details: van de aerodynamische dichte grille met diamantpatroon en laadaansluiting tot de markante pijlvormige dagrijverlichting en de speciale e-Niro bumpers en 17” lichtmetalen velgen.

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Puur elektrisch rijden in een auto die voor de toekomst gemaakt is. Vol met veiligheidstechnologieën brengt hij je verder dan ooit te voren. Stap in en geniet van luxe, elegantie en comfort. Met slimme technologieën aan boord worden alle kleine beetjes energie teruggewonnen. Hiermee haalt hij het uiterste uit het compacte accupakket en kan een indrukwekkende afstand worden bereikt.

Dit model heeft een uniek karakter, net als jij. Je kunt kiezen uit de mooiste lakkleuren en uit interieurbekledingen in leder of in stof/lederlook combinatie. Pure topkwaliteit en prachtig om te zien.

Geniet van rust, kalmte, comfort en de nieuwste technologieën om je heen. Vanaf € 39.795,- kan jij instappen en wegrijden. Kom nu proefrijden in een Kia Niro EV en ervaar de kracht van elektrisch rijden.

7 jaar Garantie, ook voor de Kia Niro EV

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia e-Niro goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure

Waarom Kia Kia Niro EV Daarom Kia Kia Niro EV

  • Tot 455 kilometer actieradius
  • Fiscale bijtelling van 16%
  • 451 liter bagageruimte
Kia e-Niro ComfortLine MY21 standaard voorzien van

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Niro EV