Kia E-Niro
100% elektrisch
Nu vanaf
€ 44.995,-
Private lease
€ 699,-

Kia e-Niro

455 kilometer genieten van rust en kalmte

Een auto die je laat genieten én ook nog eens respectvol met het milieu omgaat? Een auto die volledig elektrisch is, maar toch sportief rijdt? Een auto met een actieradius van maar liefst 455 kilometer en 204 pk? De gloednieuwe EV van Kia combineert dit zonder enige moeite. Verrassend vanuit iedere hoek, dynamisch bij iedere beweging en praktischer dan ooit. Waarom zou je een compromis willen sluiten als dit niet nodig is?

Voorraad nieuw Occasions Offerte

Kia E-Niro EV dashboard

Puur elektrisch rijden in een auto die voor de toekomst gemaakt is. Vol met veiligheidstechnologieën brengt hij je verder dan ooit te voren. Stap in en geniet van luxe, elegantie en comfort. Met slimme technologieën aan boord worden alle kleine beetjes energie teruggewonnen. Hiermee haalt hij het uiterste uit het compacte accupakket en kan een indrukwekkende afstand worden bereikt. Binnen 30 minuten is de accu weer gevuld om 220 kilometer plezier tegemoet te gaan.

Hulpjes in de auto

Met allerlei rijhulpsystemen word jij veilig van A naar B gebracht en ervaar je een aangename rit. De actieve rijbaanassistentie houdt jou tussen de juiste lijntjes en de adaptieve cruise control zorgt ervoor dat jij de juiste afstand bewaard met jouw voorganger. Remmen of versnellen doet hij automatisch. De camera’s en radar monitoren continu het verkeer voor de auto zodat Lane Following Assist en Traffic Jam Assist jou weer kunnen helpen met een veilige rit.

De Kia E-Niro is standaard al bijzonder rijk uitgerust. De DynamicLine MY20 is voorzien van onder andere een 10,25″ full map navigatiescherm met voorbereiding voor Apple CarPlay en Android Auto, LED verlichting rondom, 17″ lichtmetalen velgen en nog veel meer. De ExecutiveLine MY20 komt onder andere met Dodehoekdetectie (BSD), Kruisend verkeersdetectie achter (RCTA), Grootlichtassistentie (HBA) en LED-koplampen. Bestel hem nu en betaal tot en met het jaar 2020 geen wegenbelasting. Voor zakelijk gebruik geldt er een fiscale bijtelling van maar 8%.

Geniet van rust, kalmte, comfort en de nieuwste technologieën om je heen. Vanaf € 44.995,- kan jij instappen en wegrijden. Kom nu proefrijden in een Kia e-Niro en ervaar de kracht van elektrisch rijden. Liever private leasen? Voor € 699,- per maand rijdt je al een gloednieuwe Kia e-Niro.

7 jaar Garantie, ook voor de Kia e-Niro

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia e-Niro goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Kia Kia e-Niro Daarom Kia Kia e-Niro

  • 455 kilometer actieradius
  • Fiscale bijtelling van 8%
  • 451 liter bagageruimte
Kia e-Niro ExecutiveLine MY20 standaard voorzien van

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia e-Niro