Een combinatie van
'Sports' en 'wagon'
Nu vanaf
€ 29.995,-
Private lease
€ 494,-

Kia Ceed Sportswagon

Ruim, ruimer, ruimst

De grote broer van de Kia Ceed is de Kia Ceed Sportswagon. En een naam als Sportswagon krijg je natuurlijk niet zomaar. Een sportief uiterlijk voor de ‘Sport’ en een grote bagageruimte voor de ‘wagon’ vormen de naam van deze Sportswagon. De Ceed Sportwagon biedt maar liefst 625 liter bagageruimte, inclusief twee opbergvlakken onder de laadvloer. De achterbank is gemakkelijk neer te klappen met zowel knoppen als hendels. Met de neergeklapte achterbank is de bagageruimte opgelopen tot 1.694 liter. Wederom is hij daarmee de ruimste in z’n klasse. En met de elektrisch bedienbare achterklep is het gemakkelijk om in en uit te laden.

Voorraad nieuw Occasions Private lease

De moderne lijnen van de Sportswagon geven hem een tijdloos uiterlijk mee. Met krachtige LED achterlichten, een subtiele dakspoiler en een sportieve achterbumper oogt de Sportswagon bijzonder stoer. Het oogstrelende design en de vele moderne technologieën zijn helemaal ontworpen voor de bestuurder. Een 10,25” touchscreen navigatiescherm, volautomatische airconditioning, een horizontale layout van het dashboard en zacht aanvoelende materialen zijn enkele opties op de rijk uitgeruste Ceed Sportswagon.

Exclusieve kenmerken

Naast de standaard opties die bij de Ceed hatchback aanwezig zijn, heeft de Sportswagon een aantal exlcusieve kenmerken. Zo zitten er bij de ComfortLine standaard hoogglans zwarte insterts op de bumpers die hem een stoer uiterlijk geven. De GT-PlusLine is standaard voorzien van onder andere een scheidingsnet bij de kofferruimte, een slimme automatische achterklep en een achterbank die neerklapbaar is in drie delen (40:20:40).

Voor een bedrag van € 25.095,- staat de Ceed Sportswagon al voor je klaar. Bekijk al onze acties en uitvoeringen.

Liever private leasen?

Heb jij geen zin om een verzekering uit te zoeken voor een auto? Geen tijd om je druk te maken over het onderhoud van de auto? En wil jij maandelijks één bedrag betalen inclusief wegenbelasting? Private lease dan nu de Ceed Sportswagon voor een bedrag van € 469,- per maand. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het brandstofniveau te bekijken en af en toe een bezoekje te brengen aan een tankstation.

Kia Ceed Sportswagon Occasions

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan occasions staan. Diverse bouwjaren, met verschillende kilometerstanden en de nodige opties voor een mooie prijs. Bekijk het aanbod Kia Ceed Sportswagon occasions online of maak een afspraak in één van onze Kia vestigingen.

Kia Ceed Sportswagon met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Ceed Sportswagon goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk brochure

Waarom Kia Kia Ceed Sportswagon Daarom Kia Kia Ceed Sportswagon

  • Elektrisch bedienbare achterklep
  • Standaard 625 liter bagageruimte
  • Krachtige LED achterlichten
Kia Ceed Sportswagon GT-Line standaard voorzien van
Onze Kia Ceed Sportswagon voorraad

Onze voorraad Kia Ceed

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ceed staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaModellenKia Ceed Sportswagon