NU IN DE SHOWROOM
De nieuwe Kia EV9
Nu vanaf
€ 67.995,-
Private lease
€ 954,-

De nieuwe Kia EV9

Het ontwerp van de EV9 is het resultaat van de ‘Opposites United’ designtaal van Kia, waarbij de elegantie van de lijnen en de hoekige vormen samenkomen in een moderne en stijlvolle SUV. De designvisie ‘Bold for Nature’, waarbij natuurlijke en materiële elementen met elkaar worden gecombineerd, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van het exterieur. Het resultaat is een robuuste SUV die in alle situaties uit de voeten kan, met het serene karakter van een geavanceerde EV die de basis legt voor het design van toekomstige elektrische SUV’s van Kia.

De nieuwste evolutie

Als we naar het front van de EV9 kijken, zien we strakke lijnen en de nieuwste evolutie van de bekende ‘Tiger Face’ van Kia, met een in carrosseriekleur uitgevoerde grille. De opvallende verticale koplampen en smalle LED-dagrijverlichting die horizontaal doorloopt in de flanken van de auto, versterken optisch de breedte van de EV9. De kleine hoogglans koelopeningen en robuuste bodemplaatbescherming versterken het veelzijdige karakter van de EV9, en de innovatieve ‘Star Map’ LED-technologie zorgt voor een nieuwe lichtbeleving en een geavanceerd, geanimeerd lichtpatroon. Deze technologie zal ook te vinden zijn in de toekomstige EV’s van Kia.

State-of-the-art technologie

Het interieur van de EV9 biedt ongekende ruimte, hoogstaand comfort en state-of-the-art technologie voor alle inzittenden. Dankzij het Electric Global Modular Platform (E-GMP) van Kia heeft de EV9 een lange wielbasis en een compleet vlakke vloer, wat zorgt voor enorm veel ruimte met een comfort op lounge-niveau voor alle drie de zitrijen. De EV9 wordt leverbaar in een zes- of zevenpersoons opstelling. De stoelen op de eerste en tweede rij kunnen tijdens het opladen in een relaxstand worden gezet. De stoelen op de tweede rij zijn 180 graden draaibaar en de stoelen op de derde rij beschikken over bekerhouders en laadpunten voor mobiele apparaten.

Het zwevende panoramische dashboard loopt van het stuurwiel door tot in de middenconsole en omvat twee 12,3 inch schermen en een additioneel display voor een indrukwekkende digitale beleving en moeiteloze bediening van de functies, zonder al teveel knoppen. Het grote, hoge-resolutie audio visual, navigation & telematics (AVNT) scherm zorgt voor een rijke en meeslepende ervaring en een naadloze integratie met de digitale wereld. Onder dit scherm bevinden zich diverse haptische toetsen, onder meer voor de multimediabediening en de klimaatregeling.

Waarom Kia De nieuwe Kia EV9 Daarom Kia De nieuwe Kia EV9

  • Groot, robuust en sterk
  • Sport en comfort gecombineerd
  • Koninklijke technologie
De EV9 Launch Edition is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket*. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. **Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van voorlopige WLTP-cijfers. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden. Alle getoonde gegevens en illustraties zijn onder voorbehoud. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. De modellenreeks, technische specificaties, consumentenadviesprijzen en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen auto's op afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of op de getoonde uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.

HomeKiaModellenDe nieuwe Kia EV9