Praktisch en efficient
Kia Ceed SW PHEV
Nu vanaf (incl. Plug-in Bonus)
€ 30.495,-

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Zuinige Plug-in Hybide met 1.300 kg trekgewicht

Zodra je de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ziet, weet je het meteen: dit is het beste van twee werelden. Een unieke combinatie: de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van elektro-hybride. Deze auto straalt 100% kwaliteit en zelfbewustzijn uit. Van de markante voorzijde met de tiger nose grille via de slanke body tot de gespierde achterzijde met heldere LED–achterlichten. De geavanceerde geëlektrificeerde aandrijflijn schakelt naadloos en ongemerkt tussen brandstof- en elektrische aandrijving. Dat maakt elke rit dynamischer én milieubewuster dan ooit. Opladen doe je gewoon thuis aan het stopcontact, of onderweg aan een openbare laadpaal: ‘van nul tot vol’ in nauwelijks meer dan twee uur.

Voorraad nieuw Occasions

Plug-In Hybride Bonus

Kia is enthousiast over de overheidssubsidie op de EV-modellen. Kia gaat daarom graag een stapje verder en introduceert de Plug-in bonus, ter waarde van € 4.000 op de Kia Ceed SW PHEV, Niro PHEV én XCeed PHEV.

Bekijk Plug-In Bonus actie

Kia Ceed SW PHEV interieur


Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Ceed SW Plug-In Hybrid goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Kia Kia Ceed SW Plug-In Hybrid Daarom Kia Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

  • Plug-In Hybrid
  • Standaard Automaat
  • 1.300 kg trekgewicht
Technische specificaties

© 2020 – Alle rechten voorbehouden. Koop Genoemde consumentenadviesprijzen in combinatie met de Plug-in Bonus zijn geldig op de aanschaf van een nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid, Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid en Kia Niro Plug-in Hybrid met uiterste aankoopdatum en datum kentekenaanvraag van 30-06-2020 en uiterste registratiedatum 21 dagen na kentekenaanvraag. Betreffende Plug-in bonus wordt toegepast op de consumentenadviesprijs, de fiscale waarde blijft ongewijzigd. De Plug-in Bonus heeft daarom geen effect op de bijtelling. Genoemde prijzen zijn inclusief btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak.

HomeKiaModellenKia Ceed SW Plug-In Hybrid