Praktisch en efficient
Kia Ceed SW PHEV
Nu vanaf
€ 36.495,-
Private lease
€ 614,-

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Zuinige Plug-in Hybide met 1.300 kg trekgewicht

Zodra je de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ziet, weet je het meteen: dit is het beste van twee werelden. Een unieke combinatie: de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van elektro-hybride. Deze auto straalt 100% kwaliteit en zelfbewustzijn uit. Van de markante voorzijde met de tiger nose grille via de slanke body tot de gespierde achterzijde met heldere LED–achterlichten. De geavanceerde geëlektrificeerde aandrijflijn schakelt naadloos en ongemerkt tussen brandstof- en elektrische aandrijving. Dat maakt elke rit dynamischer én milieubewuster dan ooit. Opladen doe je gewoon thuis aan het stopcontact, of onderweg aan een openbare laadpaal: ‘van nul tot vol’ in nauwelijks meer dan twee uur.

Voorraad nieuw Occasions

Kia Ceed SW PHEV interieur


Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid met 7 jaar Garantie

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Dat is waar Kia voor staat. Het Kia Global Quality Center test elke nieuwe Kia op vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit wordt onder de meest extreme omstandigheden gedaan. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar. Zo blijft de restwaarde van jouw Kia Ceed SW Plug-In Hybrid goed en is hij heel aantrekkelijk voor de toekomstige kopers. Met de garantietermijn van 7 jaar is Kia uniek in Europa.

Bekijk prijslijst Bekijk brochure

Waarom Kia Kia Ceed SW Plug-In Hybrid Daarom Kia Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

  • Plug-In Hybrid
  • Standaard Automaat
  • 1.300 kg trekgewicht
Technische specificaties

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijzen zijn inclusief btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak.

HomeKiaModellenKia Ceed SW Plug-In Hybrid