Kia Elektrisch rijden

Bij Kia is er veel keuzevrijheid in aandrijfsystemen, zoveel keuze vind je nergens. Met een elektrische auto kom je verder dan je denkt. De e-Soul en de e-Niro hebben zelfs al een rijbereik tot respectievelijk 452 km en 455 km volgens WLTP. Als je daarbij bedenkt hoe vaak per jaar jij in één rit meer dan 200 km aflegt, snap je al snel: de actieradius van een elektrische Kia zegt in de praktijk meestal méér dan genoeg!

Hybrid & Plug-In Hybrid

Een hybride auto heeft niet slechts één motor, maar twee. Terwijl conventionele auto’s werken met een interne verbrandingsmotor en brandstof, en elektrische auto’s met een elektromotor en accu’s, heeft een hybride de voordelen van allebei.

Een Plug-in Hybrid kun je zelfs met de bijgeleverde laadkabels opladen via een normaal stopcontact of aan een openbare laadpaal. Dat geeft de PHEV een groter puur elektrisch bereik dan een gewone Hybrid.

Bekijk actie

100% Elektrisch rijden

Een volledige elektrische Kia heeft alleen een elektromotor en stoot geen schadelijke stoffen uit – hij heeft niet eens een uitlaat. De accu’s laad je op via stopcontact, laadpaal of snellader én door het terugwinnen van bewegingsenergie: als je remt op de motor, werkt de elektromotor als dynamo en win je zelfs het kleinste beetje kinetische energie terug.

Elektrisch rijden is voor zakelijke rijders zeer interessant. Met een lage bijtelling voor zakelijke rijders en een indrukwekkend rijbereik tot 455 km (volgens WLTP) op een volle batterij is een elektrische Kia de ideale keuze.

De geëlektrificeerde Kia-modellen

Kia Niro Hybrid

Crossover. Hybride.

Ontdek meer

Kia e-Niro

Crossover. 100% elektrisch.

Kia e-niro 2019
Ontdek meer

Kia e-Soul

Drive outside the box | 100% elektrisch.

Kia e-soul 2019
Ontdek meer

Kia Niro Plug-In Hybrid

Crossover. Plug-in Hybrid. Met 1.300kg trekgewicht

Ontdek meer

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Zuinige, Stijlvolle PHEV met 1.300kg trekgewicht

Ontdek meer

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Ruime PHEV met 1.300kg trekgewicht en automaat

Ontdek meer

Kia Sorento Hybrid

Vooruitstrevend, robuust en stijlvol

Ontdek meer

Kia e-Soul Cargo

100% Elektrisch, bestelauto versie

Ontdek meer

Elektrisch rijden helder uitgelegd

Wat is de actieradius van een elektrische auto?

Waar en hoe wordt een elektrische auto opgeladen?

Hoelang duurt het om een elektrische auto op te laden?

HomeKiaKia Elektrisch rijden