Kia Acties

MOVEMENT THAT INSPIRES

Ben jij ook klaar om over te schakelen naar
Elektrisch rijden?

#GoElectric

Ben jij ook klaar om over te schakelen naar

Elektrisch rijden?

Er zijn al veel Kia-rijders die elektrisch rijden, elke dag. In de 100% elektrische Kia e-Niro of e-Soul. Begrijpelijk, want een elektrische Kia biedt veel financiële voordelen (lage bijtelling en minder onderhoudskosten), een rijbereik tot wel 455 kilometer en de mogelijkheid tot snelladen. En een elektrische auto rijdt nog comfortabeler en stiller dan een brandstofauto. Ben je op zoek naar een benzineauto met laag verbruik en een nog ruimere actieradius, kies dan voor een Kia Hybride of Plug-in Hybride. Zoveel keuzevrijheid vind je nergens!

Hybride:

Een hybride auto is uitgerust met twee motoren in plaats van één: hij wordt aangedreven door een verbrandingsmotor én een elektrische motor. Die twee systemen werken slim samen om het energieverbruik te verminderen, brandstof te besparen en soms zelfs om energie op te wekken – bijvoorbeeld bij heuvel af rijden of bij remmen. Die slimme samenwerking zorgt voor een aanzienlijk lager verbruik en minimale emissies; zeker bij rijden in de stad met veel remmen en optrekken.

Wat heeft jouw voorkeur? Kies je voor een zuinige hybride zonder stekker, die voordeliger is in aanschaf? Of ga je voor een Plug-in Hybrid (dus met stekker) met een grotere elektrische actieradius?

Plug-In Hybride:

De Kia range biedt meer, ook op het gebied van innovatie. Daarom is het ook geen verrassing dat je kunt kiezen uit alle mogelijke aandrijfvormen. Naast de reguliere verbrandingsmotoren biedt Kia al enige tijd hybride- en elektrische modellen. Daar heeft Kia nu een complete range plug-in hybride modellen aan toegevoegd.

Ontdek de Plug-In Hybride modellen

Opladen

Een volledige elektrische Kia heeft alleen een elektromotor en stoot geen schadelijke stoffen uit – hij heeft niet eens een uitlaat. De accu’s laad je op via stopcontact, laadpaal of snellader én door het terugwinnen van bewegingsenergie: als je remt op de motor, werkt de elektromotor als dynamo en win je zelfs het kleinste beetje kinetische energie terug.

Elektrisch rijden is voor zakelijke rijders zeer interessant. Met een lage bijtelling voor zakelijke rijders en een indrukwekkend rijbereik tot 455 km (volgens WLTP) op een volle batterij is een elektrische Kia de ideale keuze.

Met de laadservices van Kia zorgen we dat jij makkelijk kunt opladen en ongestoord kunt genieten van je Kia, altijd en overal.

Download laadoplossingen brochure

 

Je Kia thuis opladen is voordelig, veilig en heel gemakkelijk. Met keuze uit verschillende thuisladers is er altijd een manier die bij jou past. Standaard uitgerust met 8 meter kabel, energiemeter, laadpaslezer én deskundige installatie.

Met de Kia Public Charging app heb je inzicht in je laadhistorie en een kaart met laadpunten in de buurt en onderweg. Ideaal voor zowel zakelijke als privéritten. Je slimme laadpaal thuis is standaard verbonden met de Kia Public Charging app.

Financiële voordelen

Een elektrische Kia rijden biedt verschillende financiële voordelen. Als zakelijke rijder profiteer je van een lage bijtelling, de onderhoudskosten zijn lager en er zijn diverse (subsidie-)regelingen waar je wellicht voor in aanmerking komt. Ontdek meer en start ook met besparen.

Volledig Elektrisch: Geen BPM, geen wegenbelasting en lage bijtelling
Plug-In Hybride: 50% korting op wegenbelasting

Ontmoet onze elektrische familie

Kia Ceed Sportswagon PHEV

Kia XCeed PHEV

Kia Niro Hybrid

Kia Niro PHEV

Kia Ceed SW PHEV Kia Xceed PHEV Kia Niro PHEV
Ontdek Ontdek Ontdek Ontdek

Kia e-Niro

Kia e-Soul

Kia Sorento Hybrid

Kia Sorento PHEV

Kia eSoul Kia Sorento Hybrid Kia Sorento PHEV
Ontdek Ontdek Ontdek Ontdek

#GoElectic Vanaf
€ 31.995,-
Offerte aanvragen
Onze voorraad elektrische modellen

Onze voorraad Kia e-Niro

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige e-Niro staan?

Disclaimer

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

*De Kia e-Niro heeft een 64kWh batterij met een actieradius van 455km (volgens de WLTP-testcyclus).

HomeKiaActies#GoElectric