Kia Acties

MOVEMENT THAT INSPIRES

Nu ook als Mild-Hybrid
Kia Stonic
Van
€ 22.934,-
Nu rijklaar
€ 21.685,-
Private lease
€ 384,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Stonic

Kia Stonic acties | Nu in de showroom

Bij de eerste aanblik weet je het direct: de nieuwe Kia Stonic gaat z’n eigen weg. Stap in en geniet van elk moment. Kies voor deze crossover en laat je verrassen in ieder opzicht. De compacte crossover krijgt nieuwe veiligheidssystemen, nog meer personaliseringsmogelijkheden en het laatste op het gebied van infotainment en connectiviteit. Hij komt ook met 48V mild-hybridtechnologie in combinatie met een benzinemotor én de intelligente ‘clutch-by wire’ handbak. De vernieuwde Stonic staat nu in de showroom bij de vestigingen van Wassink Autogroep.

Het grote nieuws in het interieur van de vernieuwde Stonic is het infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen en het innovatieve ‘Phase II’ UVO Connect dat toegang biedt tot een groot aantal diensten. Het nieuwe systeem is voorzien van Bluetooth-multi-verbinding, waarbij gebruikers tot twee mobiele apparaten tegelijkertijd kunnen aansluiten – één voor handsfree telefoon- en mediagebruik; de andere alleen voor mediagebruik.

Inruilwaarde weten?

Doe een gratis taxatie-aanvraag en ontvang direct een persoonlijk inruilvoorstel voor een nieuwe Kia Stonic.

7 jaar garantie

  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Zorgeloos rijden
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Geldig in heel Europa
  • Uitgebreide dekking
  • Lagere gebruikskosten
  • Hogere restwaarde
  • 100% overdraagbaar.

Onze uitvoeringen

Van
€ 22.934,-
Nu rijklaar
€ 21.685,-
Offerte aanvragen
Liever private lease?
€ 384,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Stonic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Stonic staan?

Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden in combinatie 10.000 km per jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeKiaActiesStonic