Onderhoud Houdt uw Jeep in topconditie

Iedereen wil op z’n Jeep kunnen rekenen als hij hem nodig heeft. De beste garantie daarvoor is om uw Jeep regelmatig te laten controleren en onderhouden bij een erkende dealer. Wanneer het voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd door onze speciaal opgeleide monteurs. Houdt u niet alleen uw Jeep in top conditie ook komt dit ten goede van de waarde van uw auto. Onze monteurs werken met de juiste gereedschappen en testapparatuur, daarbij worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Bereken direct de onderhoudskosten van uw jeep.

Onderhoudscalculator

Jeep onderhoud

Waarom is regelmatig onderhoud zo belangrijk?

Onderhoud ‘volgens het boekje’ met onder andere regelmatige controle van de remmen, vervanging van het luchtfilter en verversing van de motorolie, is de beste manier om uw Jeep in optimale conditie te houden. Het voorkomt een verslechtering van de rijeigenschappen en een toename van het brandstofverbruik en de emissies. Bovendien wordt het risico op pech onderweg er aanzienlijk door verkleind.

Welke werkzaamheden worden bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd?

Bij een onderhoudsbeurt worden niet alleen de motorolie ververst en het oliefilter vervangen, maar worden ook de transmissieolie, de koelvloeistof en remvloeistof gecontroleerd en zo nodig bijgevuld of, afhankelijk van het aantal gereden kilometers, ververst. Deze eenvoudige checks dragen bij aan een vlekkeloos functioneren van uw Jeep en het behoud van zijn goede rijeigenschappen. Vraag direct een offerte aan.


HomeJeepOnderhoud