De nieuwe Jeep Grand Cherokee 9 maart 2022

Vrijheid met nieuwe techniek

De nieuwe, vijfde generatie van de Jeep Grand Cherokee – de meest onderscheiden SUV ooit – heeft een nieuwe architectuur, 4xe plug-in hybride aandrijflijn, een nieuw koetswerkdesign en een nieuw hoogwaardig interieur. Uitgerust met ultramoderne systemen, is de Jeep Grand Cherokee ontworpen om comfort, luxe, veiligheid en rijdynamiek te bieden. De Quadra-Drive II 4×4-aandrijfsystemen, Quadra-Lift luchtvering en het Selec-Terrain tractiemanagementsysteem – met keuze uit vijf rijmodi: Auto, Snow, Sand/Mud, Rock en Sport – zorgen ervoor dat de Grand Cherokee ook de legendarische 4×4-mogelijkheden van het merk Jeep garanderen. De nieuwe plugin hybride Grand Cherokee 4xe debuteert als zeer compleet uitgeruste Exclusive Launch Edition en zet nieuwe maatstaven in het segment.

Ontworpen om indruk te maken

De zeer compleet uitgeruste introductieversie van de Jeep Grand Cherokee 4xe biedt een maximaal pakket aan standaard opties. De gepolijste lichtgewicht lichtmetalen velgen meten 21” – voor het eerst op een Grand Cherokee – en versterken de bredere spoorbreedte, terwijl het diamantzwarte dak in contrast met de carrosserie de verlaagde lijn definieert en de achterspoiler benadrukt. Het model is verkrijgbaar in een van de vier kleuren: Diamond Black, Bright White, Velvet Red, Baltic Grey, allemaal met een zwart dak en verfraaid met details in platinachroom.
Vakmanschap en functionele schoonheid vormen ook de basis voor het interieur, met als opvallende kenmerken notenhouten accenten en deur- en stoelbekleding in Palermo-leer. De bestuurders- en passagiersstoel zijn elektrisch verstelbaar in 16 standen, uitgerust met lendensteun en geheugenfunctie. Ook zijn ze voorzien van in de rugleuning ingebouwde massagefunctie en zijn, net als de achterbank, verwarmd en geventileerd.

Meer lezen

HomeJeepNieuwsDe nieuwe Jeep Grand Cherokee