Jeep Wrangler 2024

Met de herkenbare, iconische seven-slots grille blijft de volledig vernieuwde Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid trouw aan zijn roots, terwijl het inklapbare Sky One Touch-daksysteem een volledige openluchtervaring biedt. Daarnaast is de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara voorzien van 20-inch lichtmetalen velgen, waarmee je op stijlvolle wijze aan een nieuw avontuur begint.

Een stijlicoon

De nieuwe Wrangler Sahara 4xe Plug-in Hybrid is uitgerust met het 12.3 inch Uconnect™ NAV-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie. Naast navigatie biedt het systeem ultieme mobiele connectiviteit dankzij ondersteuning voor draadloos Apple CarPlay® en Android Auto™. Ervaar comfort tijdens ieder avontuur.
De verwarmde voorstoelen in de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid zijn afgewerkt met lederen details* en volledig elektrisch verstelbaar (12-voudig). Hierdoor ervaar je, ook off-road, een optimale zitpositie en comfort.

Houd me op de hoogte

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Informeer naar de bestelbaarheid en naar onze demonstratie- en voorraadmodellen.

HomeJeepModellenJeep Wrangler 2024