Evolutie van een icoon
Jeep Wrangler 4xe
Nu vanaf
€ 90.800,-

Jeep Wrangler 4xe

De avonturier

Stap in de wereld van elektrificatie met de nieuwe  Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. De legendarische vierwielaandrijving wordt gecombineerd met de nieuwe elektrische aandrijving om een nieuw concept van mobiliteit te leveren. De Plug-in hybride zorgt er niet alleen voor dat de off-roadprestaties van de Wrangler behouden blijven, maar verbetert deze ook. Dankzij de elektromotor, die in combinatie met de Turbo-benzinemotor werkt, is hij in staat om zelfs bij lage toerentallen het maximumkoppel te leveren, wat de Crawl Control verbetert. De Wrangler 4xe onderscheidt zich ook door zijn vermogen om volledig elektrisch 4×4 te rijden, zelfs in een lage versnelling.

Jeep Wrangler 4xe Plug-in hybrid

Het opladen van de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid Wrangler is verrassend eenvoudig. Naast de nieuwe (optionele) easyWallbox kunt u uw auto ook thuis op afstand opladen door uw aangesloten Wallbox te beheren via de My Uconnect™-app. Verder is er ook de mogelijkheid om  uw nieuwe hybride Wrangler onderweg op te laden met de Mode 3-kabel die bij de meeste openbare oplaadpunten kan worden gebruikt.

Jeep Wrangler 4xe kopen

Wassink Autogroep is sinds kort Jeep dealer in Venlo. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze showroom. Onze verkopers staan graag voor u klaar om u alles te vertellen over deze avontuurlijke auto. Bent u nu al zo geïnteresseerd geraakt dat u hem wilt aanschaffen? De nieuwe Wrangler 4xe is al verkrijgbaar vanaf € 90.200,-. Bekijk onze JeepWrangler 4xe acties.

Prijslijst

Waarom Jeep Jeep Wrangler 4xe Daarom Jeep Jeep Wrangler 4xe

  • Groot, robuust en sterk
  • Plug-In Hybrid
  • Cruise control
De SAHARA is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Wrangler

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Wrangler staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Informeer naar de bestelbaarheid en naar onze demonstratie- en voorraadmodellen.

HomeJeepModellenJeep Wrangler 4xe