Op weg naar de nieuwe toekomst
Jeep Renegade 4xe
Nu vanaf
€ 42.613,-

Jeep Renegade 4xe

Wie het avontuur zoekt in combinatie met een hybride motor kiest voor de nieuwe Jeep Renegade 4xe. De nieuwe Plug-in hybride is voorzien van een 4×4-systeem met verbeterde rijeigenschappen en heeft een actieradius van zo’n 50 kilometer om volledig elektrisch te kunnen rijden.

De Jeep Renegade 4xe Plug-in hybride is voorzien van ruim zestig actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die veiligheid bieden voor alle inzittende tegen onverwachte situaties die zich in het verkeer kunnen voordoen. Het 7-inch infodisplay in het instrumentenpaneel zorgt ervoor dat u altijd het overzicht heeft van de belangrijkste rijgegevens en daarmee is onder andere ook te zien wat het laadniveau en de conditie van de accu is.

Jeep Renegade Plug-in hybride

Comfortabel rijden in een Plug-in hybride met een benzinemotor die gekoppeld is aan een zestraps automatische transmissie die zich onderscheidt door nagenoeg schok-en geluidloze schakelovergangen. In combinatie met de volautomatische en traploze verdeling van het elektrische aandrijfkoppel op de achteras en het koppel van de verbrandingsmotor op de voorwielen, zorgt dit voor een uitzonderlijk comfortabel rijgedrag, zowel in de stad als op de snelweg.

De twee krachtbronnen van de Renegade 4xe Plug-in hybrid leveren samen een indrukwekkend vermogen: 240 pk/176 kW voor de sterkste variant met 180pk-benzinemotor. Wanneer al die kracht wordt aangesproken, resulteert dat in een sprint van 0 tot 100 km/h in slechts 7,1 seconde.

Het hybridesysteem biedt u de keuze uit drie verschillende aandrijfmodi:
  • Hybride: waarbij beide motoren worden gebruikt;
  • Electric: waarbij alleen de elektro motor wordt gebruikt en de auto emissie vrij rijdt;
  • E-Save: waarbij de auto alleen op de benzine motor rijdt op de accu’s maximaal opgeladen te houden. Sport-modus: Voor maximale sportieve prestaties kunt u de Sport-modus van de Selec-Terrain®-regeling inschakelen

Private Lease bij Wassink Autogroep

Het privé leasen van een Jeep is ook mogelijk met Jeep Private Lease. U rijdt de Renegade 4xe al vanaf € 645,- per maand. Dit is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van het Private leasen van een Renegade 4xe.

Jeep Renegade 4xe kopen?

Op zoek naar een Renegade 4x? Dan bent u bij Wassink Autogroep aan het juiste aders. Wij hebben een ruim aanbod aan Jeep modellen. Onze verkoopadviseurs vertellen graag alles over de auto aan u. Daarnaast nodigen wij u graag uit voor een proefrit in onze showroom, zodat u zelf de Renegade 4xe kunt ervaren.  Bekijk de gehele Renegade 4xe voorraad online of bezoek onze Jeep vestiging om uw droomauto te bewonderen.

De nieuwe Renegade 4xe is al verkrijgbaar vanaf € 42.000,-, Wassink Autogroep heeft altijd de beste Jeep acties. Bekijk onze Jeep Renegade 4xe acties en uitvoeringen met de verschillende opties die nu erg voordelig zijn.

Waarom Jeep Jeep Renegade 4xe Daarom Jeep Jeep Renegade 4xe

  • Hill Start Assist
  • Plug-In Hybrid
  • Cruise control
De Longitude is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepModellenJeep Renegade 4xe