Be the first
Jeep Grand Cherokee
Nu vanaf
€ 90.700,-

Jeep Grand Cherokee 4xe

Dagelijkse uitdagingen vormen geen obstakel meer wanneer u beschikt over 380 pk. Elektrificatie voegt een nieuwe dimensie toe aan de prestaties van de Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition: hij is krachtiger, stiller, geeft minder trillingen in de volledig elektrische stand, verlaagt het verbruik en de CO2-uitstoot, biedt meer comfort en is perfect voor een offroad Jeep® SUV-avontuur dankzij de Quadra-Lift luchtvering.

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe maakt zijn debuut met de Exclusive Launch Edition, een versie gebaseerd op het Summit Reserve topmodel, met 21” gepolijste velgen, dubbele dakpanelen, externe ledverlichting en een voor het segment uniek passagiersscherm. De exclusieve introductie-uitvoering zal beschikbaar zijn in vier verschillende kleuren die allemaal prachtig de blauwe accenten en logo’s van de 4xe Plug-In Hybrid weergeven, een eigenschap van de Jeep® 4xe-familie.

 

Ontworpen om indruk te maken

Indrukwekkend design: de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition wordt gemaakt met premium materialen voor het in- en exterieur. Dit draagt bij aan zijn uitzonderlijke reputatie door harmonieus evenwicht tussen luxe en prestaties. Daarnaast beschikt de nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition over exceptioneel veel bagageruimte voor extra gemak en comfort.

Vrijheid met nieuwe techniek

De nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition geeft een nieuwe dimensie aan de eigenschappen waar deze auto om bekend staat: luxe, zelfverzekerdheid, karakter en stijl. Dankzij de Summit Reserve-trim benadrukt deze geweldige plug-in hybrid SUV met zijn nieuwe design de typische eigenschappen van Jeep®, zoals de grille met zeven sleuven, majestueuze vormen en sterke lijnen.

 

Onderweg opladen

Laad de accu van uw nieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition zelfs onderweg. De e-Coasting-technologie transformeert de kinetische energie die wordt geproduceerd tijdens het remmen, vaart minderen en uitrollen in bruikbare energie.

 

Laden waar u ook bent

Laad uw Jeep® Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition thuis op met de easyWallbox. Of op afstand als u geparkeerd staat met de Connected Wallbox en de My Uconnect™ app*. Onderweg kunt u terecht bij elk openbaar laadpunt dankzij de Mode 3-kabel of de universele oplader.

* ‘My Uconnect’-app wordt in maart 2022 de ‘Jeep’-app

Waarom Jeep Jeep Grand Cherokee 4xe Daarom Jeep Jeep Grand Cherokee 4xe

  • Groot, robuust en sterk
  • Plug-In Hybrid
  • Hill Start Assist
De Summit Reserve 4xe is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Informeer naar de bestelbaarheid en naar onze demonstratie- en voorraadmodellen.

HomeJeepModellenJeep Grand Cherokee 4xe