Stijlvol en optimaal comfort
Jeep Compass
Nu vanaf
€ 43.900,-

Jeep Compass

De nieuwe Jeep Compass is een elegante verschijning waarin aerodynamische lijnen en een robuuste bouw op natuurlijke wijze zijn samengebracht. Hij oogt stoer en onverzettelijk zoals het een Jeep betaamt, maar straalt ook eigentijdse verfijning uit. Zijn schoonheid komt tot uiting in elk detail, zoals de verchroomde sierlijsten boven de zijruiten en rond de zeven sleuven van de iconische Jeep-grille. Vanuit elke optiek weet hij direct de aandacht op zich te vestigen, maar zijn ware karakter toont hij pas wanneer u het stuurwiel zelf in handen neemt. Maak daarom een afspraak voor een Jeep Compass proefrit om het zelf te ervaren.

 

Stijlvol en optimaal comfort

Geniet van optimaal comfort met speciale stoelen die ergonomische ondersteuning bieden. Er zijn diverse mogelijkheden om de Jeep te personaliseren waaronder de kleur van de bekleding van de stoelen. Overal in het interieur van de nieuwe Jeep Compass zitten handige vakken en opbergruimten voor alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben.

Veiligheid bovenop

Naast tal van veiligheidssystemen beschikt de Compass ook over Driver Drowsiness Detection (alertheidsassistentie). Dit systeem herkent tekenen van concentratieverlies bij de bestuurder. Wanneer de waarden van de parameters die het systeem hiervoor vergelijkt met de waarden van 7 minuten eerder onder een bepaald minimumniveau komen, verschijnt er in het instrumentenpaneel een waarschuwingspictogram en klinkt er een akoestisch waarschuwingssignaal om de bestuurder aan te sporen een pauze te nemen.

Private Lease bij Wassink Autogroep

Het privé leasen van een Jeep is ook mogelijk met Jeep private lease. U rijdt de Compass al vanaf € 645,- per maand. Dit is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van het Private leasen van een Compass.

Jeep Compass Occasions

Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan Jeep occasions op voorraad. Een Jeep occasions is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kilometerstanden. Bekijk de gehele Compass voorraad online of kom langs op onze nieuwe Jeep vestiging om uw droomauto te bewonderen.

De nieuwe Compass is al verkrijgbaar vanaf € 40.000,-, Bekijk onze scherpe Jeep Compass acties. 

Brochure

Waarom Jeep Jeep Compass Daarom Jeep Jeep Compass

  • Veel beenruimte
  • Cruise control
  • Hoge instap
De Longitude is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepModellenJeep Compass