Veiligheidstechnologie van de nieuwste generatie
Jeep Compass 4xe
Nu vanaf
€ 46.490,-

Jeep Compass 4xe

Dankzij zijn innovatieve 4xe-technologie biedt de Compass 4xe Plug-in hybrid een antwoord op de uitdagingen van de veranderende kijk op mobiliteit zonder ook maar iets van zijn authentieke Jeep-karakter kwijt te raken. De toepassing van een elektromotor ter ondersteuning van een compacte, efficiënte verbrandingsmotor maakt het mogelijk in de elektrische rijmodus geheel emissievrij te rijden. Maar ook bij gecombineerd van beide krachtbronnen is de CO2-emissie aanzienlijk lager dan bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor.

De traditionele Jeep elementen zoals de iconische grille met zeven koelsleuven zijn ook terug te vinden bij de Compass 4xe. Met diverse accessoires is het mogelijk om de Jeep naar eigen voorkeur te perfectioneren. Dankzij het volledig digitale instrumentenpaneel met 10,25-inch display bent u altijd verbonden.  Er zijn voldoende opbergmogelijkheden in het interieur om spullen op te bergen. 

Jeep Compass 4xe Plug-in hybrid

In de elektrische modus van de Jeep Plug-in Hybrid rijdt de auto niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil. Verder heeft de Compass 4xe in deze modus een bereik van 50 kilometer, genoeg voor uw dagelijkse ritten door de stad. Maar ook om in alle stilte door de natuur te rijden. 

Private Lease bij Wassink Autogroep

De Compass 4xe is ook verkrijgbaar met Private Lease. U rijdt de Compass 4xe al vanaf € 705,- per maand. Dit is inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u nog moet doen is tanken. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van het Private leasen van een Compass 4xe.

Jeep Compass 4xe Kopen

Geïnteresseerd geraakt in een nieuwe Compass 4xe? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Tijdens een proefrit ervaart u het hybrid rijden. Of bezoek onze Jeep showroom in Venlo. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over Jeep. De nieuwe Compass 4xe is al verkrijgbaar vanaf € 44.720,-, Bekijk onze Jeep Compass 4xe acties.

Brochure

Waarom Jeep Jeep Compass 4xe Daarom Jeep Jeep Compass 4xe

  • Cruise control
  • Plug-In Hybrid
  • Hill Start Assist
DE LONGITUDE IS STANDAARD AL ZEER RIJK UITGERUST MET ONDER MEER:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepModellenJeep Compass 4xe