Nu vanaf
€ 38.500,-

Jeep Avenger

ELEKTRISCHE VRIJHEID

VERZEKER JEZELF VAN € 2.950 SUBSIDIE

De nieuwe elektrische Jeep® Avenger valt binnen de subsidieregeling waarmee de overheid elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijker wil maken. Voor 2024 bedraagt deze subsidie 2.950 euro bij aanschaf van een nieuwe elektrische personenauto tot 45.000 euro. Maar let op! Het budget dat de overheid voor deze regeling heeft vastgesteld, is beperkt. En de afgelopen jaren is gebleken dat het aantal subsidieaanvragen groot is. De aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 2 januari 2024, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

WHAT YOU EXPERIENCE

De nieuwe Jeep® Avenger combineert de avontuurlijke rijervaring van een Jeep® met het rijgemak van een elektrische auto. Over een lege accu hoef je je geen zorgen te maken: drie minuten snelladen is genoeg om weer 30 kilometer verder te kunnen rijden. Daarnaast kun je de Avenger natuurlijk ook opladen aan elke openbare laadpaal of met een thuislader.

WHAT YOU FEEL

De nieuwe Jeep® Avenger biedt je de modernste infotainmenttechnologie voor een connected rijervaring die past bij het gevoel van vrijheid dat hij oproept. Maar vrijheid betekent voor Jeep® ook kunnen meenemen wat je wilt. Daarom vind je aan boord voor alles een handige opbergplek, of het nu gaat om je telefoon, huissleutels, zonnebril of een flesje water. Maar ook voor grotere voorwerpen is volop opbergruimte: alles bij elkaar kun je met gemak de inhoud van een handbagagetrolley in het interieur kwijt. En dan is de bagageruimte nog niet eens meegerekend! Ook aan stijl en sfeer kom je in de Avenger niets te kort: de zwart-gele kleurstelling van de stoelbekleding, het met gele accenten verrijkte dashboard en de in meer kleuren instelbare led-ambianceverlichting creëren een omgeving waarin je je direct thuis zult voelen.

WHAT YOU IMAGINE

De nieuwe Jeep® Avenger beschikt over een ecosysteem van samenwerkende veiligheids- en rijassistentiefuncties dat Level 2 autonoom rijden mogelijk maakt. Zo houdt hij op de snelweg automatisch een veilige afstand tot het overige verkeer aan en zorgen actieve stuurcorrecties ervoor dat hij altijd in het midden van de rijstrook blijft. Via het digitale instrumentenpaneel van 10,25 inch houdt hij je op de hoogte van alle relevante rij-informatie, terwijl het even grote touchscreen in de middenconsole toegang biedt tot alle infotainment- en connectiviteitsfuncties. En met de draadloze oplader kun je eenvoudig je telefoon onderweg opladen.

Het design van de nieuwe, volledig elektrische, compacte Jeep® Avenger combineert authentieke Jeep-stijl met markante moderne looks die zijn innovatieve technologie onderstrepen. Zijn veelzijdige interieur biedt volop opbergruimte om alles mee te nemen wat je voor je dagelijkse bezigheden nodig hebt.

Waarom Jeep Jeep Avenger Daarom Jeep Jeep Avenger

  • Stoere SUV
  • 100% elektrisch
  • Cruise control
Standaarduitrusting van de JEEP Avenger
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Avenger

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Avenger staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een vanafprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Actieradius elektrische Jeep® Avenger bij volledig opgeladen accupakket: 404 – 389 km. Dit betreft typegoedkeuringswaarden die zijn bepaald op basis van de gecombineerde rijcyclus van de WLTP-testprocedure. Deze waarden dienen slechts ter vergelijking en kunnen afwijken van het verbruik onder reële rijomstandigheden afhankelijk van een groot aantal samenhangende factoren, zoals weersomstandigheden en buitentemperatuur, afgelegde route, wegconditie, rijstijl, rijsnelheid, gemonteerde opties, type banden, belading, gebruik van voertuigsystemen (airco, verwarming, verlichting, navigatie, audiofuncties), etc.

HomeJeepModellenJeep Avenger