Nu te bestellen als zuinige Hybride!
Jeep Avenger E-Hybrid

Jeep Avenger E-Hybrid

Efficiënte Prestaties

  • E-HYBRID 1.2 TURBO AUTOMATISCHE 6-VERSNELLINGSBAK
  • TOTAAL VERMOGEN VAN 100 PK
  • MAXIMAAL KOPPEL VAN 205 Nm
  • 4.9-5.1 L/100km BRANDSTOFVERBRUIK

Rijd efficiënter dan ooit tevoren met de geavanceerde E-Hybrid technologie van de nieuwe Jeep Avenger. Met een krachtige combinatie van een 1.2 Turbo motor en een elektrische aandrijving levert deze hybride SUV indrukwekkende prestaties met een minimaal brandstofverbruik. Ervaar de soepele overgang tussen elektrisch en traditioneel rijden voor een ongeëvenaarde rijervaring.

RIJD IN STILTE

In de elektrische modus rijd je op lage snelheid zonder uitstoot. Geniet van fluisterstille ritjes door de stad en verminder je ecologische voetafdruk zonder in te leveren op prestaties. De Jeep Avenger E-Hybrid biedt een milieuvriendelijke rijervaring met behoud van het kenmerkende avontuurlijke karakter van Jeep.

Verbeterde Rij-Ervaring

  • e-Parking: Voor eenvoudiger manoeuvreren tijdens het parkeren.
  • e-Queueing: Voor meer comfort tijdens filerijden.
  • e-Creeping: Voor uitstootvrij rijden op lage snelheid.

Met innovatieve functies zoals e-Parking, e-Queueing en e-Creeping wordt elke rit in de nieuwe Jeep Avenger E-Hybrid een verfijnde en comfortabele ervaring. Deze geavanceerde technologieën bieden gemak en gemoedsrust, zodat je kunt genieten van elke kilometer, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Hogere Prestaties

De elektromotor biedt extra vermogen wanneer je het nodig hebt en wint energie terug tijdens het remmen. Profiteer van krachtige acceleratie en responsieve handling, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en bijdraagt aan een schonere toekomst. Met de Jeep Avenger E-Hybrid ben je klaar voor alles wat de weg te bieden heeft, met een minimum aan impact op het milieu.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepModellenJeep Avenger E-Hybrid