Nu te bestellen als benzine
Jeep Avenger

Jeep Avenger Benzine

ERVAAR WAT JE VOELT

De splinternieuwe Jeep® Avenger biedt een geavanceerde infotainmenttechnologie voor een naadloze rijervaring, perfect passend bij het gevoel van vrijheid dat het oproept. Voor Jeep® betekent vrijheid ook de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Daarom vind je aan boord handige opbergmogelijkheden voor al je essentials, of het nu gaat om je telefoon, huissleutels, zonnebril of een flesje water. Bovendien is er ruimte voor grotere voorwerpen, waardoor je moeiteloos de inhoud van een handbagagetrolley in het interieur kunt opbergen, zonder de bagageruimte mee te tellen. De Avenger biedt niet alleen praktische oplossingen, maar ook een stijlvolle sfeer. De zwart-gele kleurstelling van de stoelbekleding, het met gele accenten verrijkte dashboard en de aanpasbare led-ambianceverlichting in diverse kleuren creëren een omgeving waarin je je direct thuis zult voelen.

WAT JE DROOMT

De nieuwe Jeep® Avenger beschikt over een geavanceerd ecosysteem van samenwerkende veiligheids- en rijassistentiefuncties, waardoor Level 2 autonoom rijden mogelijk is. Op de snelweg behoudt hij automatisch een veilige afstand tot het overige verkeer en voert actieve stuurcorrecties uit om altijd in het midden van de rijstrook te blijven. Het 10,25-inch digitale instrumentenpaneel houdt je op de hoogte van alle relevante rij-informatie, terwijl het even grote touchscreen in de middenconsole toegang biedt tot alle infotainment- en connectiviteitsfuncties. Onderweg je telefoon opladen is eenvoudig dankzij de draadloze oplader. Met de Jeep® Avenger wordt je verbeelding werkelijkheid.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepModellenJeep Avenger Benzine