Jeep Avenger 4xe

Meer plezier

De innovatieve aandrijflijn van de Jeep Avenger 4xe combineert de voordelen van een hybride systeem met geavanceerde vierwielaandrijving. Het systeem bestaat uit een 48V hybridesysteem met een 1,2-liter turbomotor van 100 kW (136 pk) en twee 21 kW (28 pk) elektromotoren voor- en achterin de auto. Een zestrapsautomaat met dubbele koppeling verdeelt de aandrijfkrachten over alle vier de wielen. Dankzij de e-Boost-functie in de Sport-modus biedt de Avenger 4xe extra spanning en dynamiek, met een topsnelheid van 194 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in 9,5 seconden.

Meer vrijheid

Vrijheid is een kernwaarde van Jeep, en de Avenger 4xe biedt klanten volop mogelijkheden om deze waarde te beleven. De uitzonderlijke aandrijflijn, gecombineerd met een 22,7:1 overbrengingsverhouding op de achteras, zorgt voor een hoog wielkoppel van 1.900 Nm. Dit resulteert in ongeëvenaarde kracht en grip, waardoor de Avenger 4xe hellingen van bijna 40% kan overwinnen. De slimme vierwielaandrijving past zich aan de omstandigheden aan, terwijl de Selec-Terrain-functie de beste rijmodus biedt voor iedere situatie. Bovendien zorgt de innovatieve multilink achterwielophanging voor extra comfort op ruwe ondergrond.

Meer Avenger

De Jeep Avenger 4xe belichaamt het iconische ‘Avenger’-karakter van het merk. Traditie en innovatie komen samen in het onderscheidende exterieurdesign en het zorgvuldig gebouwde interieur. Het functionele design is verbeterd met elementen zoals het sleepoog, standaard dakrails en stoelen van robuust, waterbestendig materiaal. De verhoogde mistverlichting, krasbestendige bumpers en bescherming van vitale componenten zorgen voor een robuust uiterlijk en betere prestaties in uitdagende omstandigheden. De Avenger 4xe biedt niet alleen esthetische verbeteringen, maar ook praktische voordelen zoals een verbeterde aanrijhoek, overrijhoek, afrijhoek en bodemvrijheid, waardoor de meest uitdagende terreinen met vertrouwen kunnen worden doorkruist.

De orderboeken voor de Jeep Avenger 4xe worden geopend in Q4 van 2024. Klik hier en blijf op de hoogte van de laatste updates,

Klaar voor ieder avontuur

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepModellenJeep Avenger 4xe