Jeep acties

There's only one

Evolutie van een Icoon
Nieuwe Jeep Wrangler 4xe
NU VANAF
€ 90.800,-

Wrangler 4xe

De nieuwe 4x4 van Jeep®

De Jeep Wrangler 4xe acties. Stap in de wereld van de elektrificatie met de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid technologie. De legendarische Jeep vierwielaandrijving wordt gecombineerd met de nieuwe elektrische aandrijving om een nieuw concept van mobiliteit te leveren, en introduceert ook een ecosysteem van diensten en oplossingen die de Jeep wereld evolueren. Elektrificatie verheft de prestaties van de nieuwe Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid: meer kracht én efficiënter. Bekijk alvast onze Jeep Wrangler 4xe acties.

De nieuwe Wrangler 4xe Plug-in Hybrid technologie introduceert alle nieuwe 4xe-functies, zoals de Uconnect™ Infotainment Hybrid Pages, de nieuwe rijparameters in het TFT-instrumentenpaneel en de speciale Uconnect™ Services.

Op zoek naar een nieuwe Jeep? Dan bent u bij Wassink Autogroep Venlo aan het juiste adres. Onze verkopers staan graag voor u klaar om u alles te vertellen over deze Jeep. Bekijk de Jeep Wrangler 4xe acties online of bezoek onze vestiging in Venlo.

INRUILWAARDE WETEN?

Ruil uw huidige auto in voor een gloednieuwe Jeep Wranger 4xe. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

Nog krachtiger

  • Superieure prestaties
  • Volledig elektrische aandrijving
  • Buitengewone off-road capaciteiten
NU VANAF
€ 90.800,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Wrangler

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Wrangler staan?

Disclaimer

© 2022 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is gebaseerd op voorraad auto's, inclusief btw en bpm, afleverpakket, inruilpremie en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeJeepActiesWrangler 4xe