Jeep acties

There's only one

Hogere prestaties, lager verbruik

Nieuwe Jeep Compass

Afbeelding van Compass

Compass

VAN
€ 43.700,-
NU VOOR*
€ 40.700,-
Private lease vanaf
€ 733,- p/mnd
Bekijk de Compass
100% elektrisch
Nieuwe Jeep Avenger
VAN
€ 38.500,-
NU VOOR*
€ 37.000,-
Private lease
€ 524,-

Avenger

WHAT YOU EXPERIENCE

De nieuwe Jeep® Avenger combineert de avontuurlijke rijervaring van een Jeep® met het rijgemak van een elektrische auto. Over een lege accu hoef je je geen zorgen te maken: drie minuten snelladen is genoeg om weer 30 kilometer verder te kunnen rijden. Daarnaast kun je de Avenger natuurlijk ook opladen aan elke openbare laadpaal of met een thuislader. De nieuwe Avenger is in elk detail een échte Jeep®: een auto gemaakt om grenzen te verleggen en nieuwe werelden te verkennen. Met zijn 18-inch velgen, onmiskenbare design en compacte voorkomen straalt hij uit dat hij zich door niets en niemand laat tegenhouden, waarbij de karakteristieke zevensleufs grille zijn Jeep-identiteit verder onderstreept.

VERZEKER JEZELF VAN € 2.950 SUBSIDIE

De nieuwe elektrische Jeep® Avenger valt binnen de subsidieregeling waarmee de overheid elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijker wil maken. Voor 2024 bedraagt deze subsidie 2.950 euro bij aanschaf van een nieuwe elektrische personenauto tot 45.000 euro. Maar let op! Het budget dat de overheid voor deze regeling heeft vastgesteld, is beperkt. En de afgelopen jaren is gebleken dat het aantal subsidieaanvragen groot is.

NU OOK LEVERBAAR ALS BENZINE UITVOERING

De Jeep Avenger is nu ook te bestellen in een 1.2 Altitude benzine uitvoering. De jeep Avenger benzine uitvoering is er al vanaf € 30.700,- en is leverbaar in de volgende kleuren: Snow White, Stone Grey, Volcano Black en Granite Grey. Daarnaast heeft de benzine uitvoering een maximaal trekgewicht – geremd van 1200kg.

Meer informatie

FIRST EDITION UIT VOORRAAD

Op zoek naar een nieuwe zakelijke leaseauto? Lease de nieuwe Jeep Avenger nu vanaf € 540*,- per maand. Onze eigen leasemaatschappij heeft nog enkele Jeep Avenger First Editions beschikbaar. Wacht dus niet te lang en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

* Prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

INRUILWAARDE WETEN?

Ruil uw huidige auto in voor een gloednieuwe Jeep Avenger. Via onze website kunt u alvast een indicatieve waarde opvragen. In de showroom bespreken we graag met u de definitieve inruilwaarde.

Standaard voorzien van o.a.

  • Cruise control
  • Hill descent control
  • All-Terrain Driving Mode Select
  • Infotainmentsysteem met 10,25" touchscreen
  • Android Auto/Apple Carplay (draadloze verbinding)
ELEKTRISCHE VRIJHEID
VAN
€ 38.500,-
NU VOOR*
€ 37.000,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 524,- p/mnd
Private lease offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Jeep Avenger

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Avenger staan?

Disclaimer

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Informeer naar bestelbaarheid. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. Private lease prijs op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

HomeJeepActiesAvenger