Nieuwe Hyundai Santa Fe

Voor Santa Fe’s eerste volledige modelwijziging sinds 2018 koos Hyundai Motor voor een onconventionele benadering met een op levensstijl gebaseerde ontwerptypologie om de laadcapaciteit achterin te maximaliseren en beter tegemoet te komen aan buiten- en stadsactiviteiten. Het resultaat is dat het krachtige nieuwe model kan pronken met een robuust maar subtiel gedetailleerd exterieurdesign en een ruim, veelzijdig interieur dat voortvloeit uit de openheid van de vergrote achterklep en gebruikers een terrasachtige ruimte biedt waar en wanneer ze die nodig hebben.

“De geheel nieuwe Santa Fe is een SUV die een perfecte balans vindt tussen het stadsleven en het buitenleven en alles aankan, van drukke gezinsroutes tot kampeeravonturen in de auto”, aldus SangYup Lee, Executive Vice President en Head of Hyundai Global Design Center. “Met zijn langere wielbasis, ruim interieur en terrasachtige achterklep, leunt de nieuwe Santa Fe aan bij zijn SUV-troeven om meer veelzijdigheid dan ooit tevoren te bieden, evenals een eersteklas klantervaring.”

Maximale aanwezigheid met een sterk, uniek exterieurdesign

De vierkante vorm en het kenmerkende silhouet van de geheel nieuwe Santa Fe zijn afgeleid van de lange wielbasis en de brede achterklep.  De voorkant van het voertuig creëert een gevoel van grootsheid met zijn hoge motorkap, H-vormige koplampen en gedurfde, scherpe spatborden. De H-vormige koplampen harmoniëren met het H-motief aan de onderkant van de voorkant om de visuele volledigheid te vergroten. De H-vormige designelementen herinterpreteren het ‘H’-embleem van Hyundai.  Van opzij gezien biedt de verlengde wielbasis plaats aan een gedurfde daklijn, een krachtig volume rond de spatborden, scherp gedefinieerde wielkasten, een kortere overhang vooraan en 21-inch wielen, wat deze SUV allemaal een robuuste, avontuurlijke uitstraling geeft.

Gedefinieerd door zijn grotere achterklep, is de achterkant eenvoudiger, waardoor het algehele koetswerkdesign in balans komt. De H-vormige achterlichten zijn verenigd met de H-lichten vooraan om harmonie te creëren en een onderscheidende Santa Fe-aanwezigheid op de weg te geven, zowel overdag als ‘s nachts.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenNieuwe Hyundai Santa Fe