Revolutionair design.
Hyundai Tucson Hybrid
Rijklaar vanaf
€ 41.495,-

Hyundai Tucson

De nieuwe Hyundai Tucson brengt moderne vormgeving weer een stap verder. De strak gebeeldhouwde oppervlakken en de dynamische lijnen geven de nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid een vooruitstrevend SUV-design. Geniet van de nieuwste technologie en veiligheidssystemen.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Hyundai Tucson

Interieur

Het interieur van de Tucson is uitzonderlijk comfortabel. De slimme achterklep zorgt voor extra gemak bij het openen. Handig als je beide handen vol met boodschappen hebt. Deze Hyundai is voorzien van Multi-Air Mode-technologie voorzien. Daarmee wordt de luchtstroom in het interieur direct en indirect door de openingen verspreid. Zo stroomt de lucht met minder kracht naar binnen, terwijl het totale windvolume gelijk is. En dankzij de 3-zone climate control kunnen bestuurder, voorpassagier en de achterpassagiers hun eigen temperatuurinstellingen kiezen.

Met het nieuwe 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel kun je eenvoudig alle elementen bedienen zoals het navigatie, infotainment en airconditioning. Met de veiligheidssystemen wordt het rijden nog comfortabeler. De nieuwe Tucson is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Kies jij voor de standaard rijk uitgeruste uitvoering? Of kies bijvoorbeeld voor de sportieve N Line. Kies de uitvoering die bij jou past.

Voldoende ruimte

Door de krachtige motoren heeft de Tucson een trekgewicht tot wel 1.650 kg. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en een bagageruimte van wel 616 liter. Met een neergeklapte achterbank wordt de bagageruimte vergroot tot wel 1.795 liter. Geniet van de ruimte die de nieuwe Tucson te bieden heeft.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai Tucson Daarom Hyundai Hyundai Tucson

  • 5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking
  • Digitale radio (DAB+)
  • Cruise control met snelheidslimiet
De i-Motion is standaard al zeer rijk uitgerust met onder mee

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai Tucson