Het beste van twee werelden.
De Hyundai Tucson Plug-in Hybrid
Rijklaar vanaf
€ 47.995,-

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Maak kennis met de nieuwe Hyundai Tucson Plug-in hybride. Geniet van de voordelen van 100% elektrisch rijden tijdens de dagelijkse korte ritten. Voor de lange ritten gebruikt de auto de verbrandingsmotor. Zo kan je probleemloos langere afstanden rijden met de Tucson.  Als je op pad wilt met het hele gezin, dan wil je voldoende ruimte hebben voor alle passagiers maar ook voor de bagage die je mee wilt nemen. Deze Plug-in hybride heeft een bagageruimte tot wel 558 liter en een trekgewicht van 1.350kg.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Ga comfortabel op reis met de nieuwe Tucson Plug-in hybride. Het interieur is vernieuwd en ziet er uitnodigend uit. Stel de interieurverlichting precies in zoals jij wilt. De sfeerverlichting biedt maar liefst 64 kleuren en tien niveaus van helderheid en is daarmee aan te passen naar elke gewenste sfeer. Laat het zonlicht het interieur binnenstromen en geniet ook van de wind in je haar als je het optionele panoramische schuif-/kanteldak opent.

Eenvoudig opladen

Met de Hyundai Tucson Plug-in Hybride kan je 62 kilometer volledig elektrisch rijden. Het opladen van de batterij gaat eenvoudig en snel. Er zijn verschillende mogelijkheden om de batterij op te laden waarover via een openbare laadpaal openbaar AC-laadstation (wisselstroom), de wallbox thuis of een regulier stopcontact. Laad je thuis op, dan kun je het opladen op afstand inplannen via de Hyundai Bluelink-app om te profiteren van het lage stroomtarief ’s nachts en in het weekend.

De Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid schakelt naadloos tussen benzine- en elektromotor. De motor wordt aangedreven door de toonaangevende1.6-liter T-GDi Smartstream-motor. Deze krijgt assistentie van een 66,9 kW sterke elektromotor met een maximumkoppel van 304 Nm, gevoed door een 13,8 kWh lithium-ion-polymeerbatterij. Samen leveren de krachtbronnen een vermogen van 194,5 (265 pk) en 350 Nm aan maximumkoppel.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai Tucson Plug-in Hybrid Daarom Hyundai Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

  • Groot laadvolume
  • Cruise control
  • Hill Start Assist
De i-Motion is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai Tucson Plug-in Hybrid