Klaar voor de toekomst
Hyundai Santa FE Plug-in Hybrid
Rijklaar vanaf
€ 55.495,-

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

De nieuwe Hyundai SANTA FE Plug-in hybride biedt nog meer ruimte, comfort en gemak. Het design is vernieuwd met een nog gedurfder en onderscheidende ontwerp welke voorzien is van de nieuwste technologieën. Ervaar de ruimte die deze Plug-in hybride SUV te bieden heeft met  7 zitplaatsen. Op een volle batterij kun je tot 49 kilometer (WLTP) volledig elektrisch rijden.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Hyundai Santa FE Plug-in Hybrid

Ga voor het beste van twee werelden en kies voor de SANTA FE Plug-in hybrid. Rij elektrisch wanneer je dat wilt en met ondersteuning van een benzinemotor wanneer dit nodig is. Zodra de batterij van de nieuwe SANTA FE Plug-in hybride leeg is, neemt de zuinige benzinemotor het over. De actieradius is tot 49 kilometer (WLTP). Vaak is dit voldoende voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Het opladen van de batterij van de SANTA FE Plug-in Hybrid gaat erg gemakkelijk. Kies uit opties voor thuisinstallatie en het steeds groter wordende aantal openbare laadstations wanneer je onderweg bent. Als je thuis oplaadt, kun je het opladen op afstand inplannen de Bluelink-app van Hyundai, zodat je kunt profiteren van het lage stroomtarief ’s nachts en in het weekend.

Interieur 

Deze nieuwe plug-in hybride van Hyundai is voorzien van de nieuwste veiligheids-en connectiviteitsfuncties. Het head-up display toont direct in je blikveld informatie over snelheid, navigatie aanwijzingen en waarschuwingen. Het KRELL premium audiosysteem levert geweldige prestaties.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai Santa FE Plug-in Hybrid Daarom Hyundai Hyundai Santa FE Plug-in Hybrid

  • Digitale radio (DAB+)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Groot laadvolume
De i-Motion is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai Santa Fe Plug-in Hybrid