Zoveel meer dan alleen maar mooi.
De Hyundai KONA.
Rijklaar vanaf
€ 29.795,-

Hyundai KONA

De nieuwe Hyundai KONA heeft een nieuw design met slimmere technologie zoals geavanceerde rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties. De KONA kun je helemaal aanpassen naar jouw eigen stijl door te kiezen uit verschillende carrosseriekleuren. Geniet van de verbeterde rijprestaties en het comfort van de KONA. Afhankelijk van de uitvoering is deze Hyundai voorzien van verwarmbare en geventileerde stoelen. Het 10,25-inch touchscreen zorgt ervoor dat je altijd voorzien bent van alle informatie. Je blijft altijd bereikbaar door de optie van het draadloos opladen. Daarnaast kun je volop genieten van het premium geluidssysteem.

De KONA is leverbaar in een hybride en volledig elektrische uitvoering. Lees meer over de elektrische KONA Electric.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Voldoende bagageruimte

De nieuwe KONA heeft voldoende ruimte door de diverse opbergmogelijkheden en beschikt over een bagageruimte van 374 liter. Ontdek de accessoires die Hyundai te bieden heeft voor de KONA. Denk daarbij aan een rubberen bagagemat om de kofferbak te beschermen na bijvoorbeeld een boswandeling met de hond of kies voor een vaste trekhaak voor een fietsendrager of een aanhanger of caravan? Het trekgewicht van de KONA is 1.200 kg.

KONA N Line

Kies voor een extra stoer uiterlijk met de sportievere uitvoering van de N Line. Deze uitvoering heeft opvallende details die de auto nog iets stoerder maken. In het interieur zijn de exclusieve rode N Line details terug te zien bij onder andere het stuurwiel, de versnellingspook en de aluminium design pedalen. Aan de buitenkant tref je een aangepaste bumper, exclusieve 18 inch lichtmetalen velgen en een dubbele uitlaat aan en met de N Line-badge wordt het sportieve karakter onderstreept.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai KONA Daarom Hyundai Hyundai KONA

  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Digitale radio (DAB+)
  • 5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking
De Hyundai KONA Comfort is standaard uitgerust met:

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai KONA