Rijklaar vanaf
€ 36.995,-

Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric is volledig elektrisch en heeft een vernieuwd design. Het design is zelfverzekerder, slanker en verfijnder waardoor hij nog gestroomlijnder en sportiever oogt. De nieuwe exclusieve 17-inch wielen accentueren de brutale SUV-stijl van de KONA Electric. De elegant vormgegeven achterlichten weerspiegelen de unieke lichtsignatuur van de voorzijde. Met deze Hyundai rijdt je 514km (WLTP) volledig elektrisch.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Volledig elektrisch

Geniet van de snelle acceleratie dankzij de elektrische aandrijving. Laad eenvoudig de batterij op via het normale stopcontact of via een snellader kun je in slechts 41 minuten van 10 tot 80% de batterij volladen. Met de KONA Electric kun je 514 kilometer volledig elektrisch rijden. De componenten van de elektrische aandrijflijn van de KONA Electric zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en actieradius die voldoet aan de eisen in de praktijk.  Wij kunnen je veel vertellen over het rijden in een elektrische auto, maar je kunt het beter ervaren tijdens een proefrit. Boek direct een Hyundai KONA Electric proefrit.

 

Waarom Hyundai Hyundai KONA Electric Daarom Hyundai Hyundai KONA Electric

  • Cruise control met snelheidslimiet
  • 8 jaar batterij garantie
  • Modern en gedurfd design
De Premium is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai KONA Electric