De toekomst is hier.
De Hyundai KONA Electric.
Rijklaar vanaf
€ 47.795,-

Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric is volledig elektrisch en heeft een vernieuwd design. Het design is zelfverzekerder, slanker en verfijnder waardoor hij nog gestroomlijnder en sportiever oogt. De nieuwe exclusieve 17-inch wielen accentueren de brutale SUV-stijl van de KONA Electric. De elegant vormgegeven achterlichten weerspiegelen de unieke lichtsignatuur van de voorzijde. Kies de kleur die bij jou past met een keuze uit 10 exterieurkleuren. Met deze Hyundai rijdt je 484 km (WLTP) volledig elektrisch.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Volledig elektrisch

Geniet van de snelle acceleratie dankzij de elektrische aandrijving. Laad eenvoudig de batterij op via het normale stopcontact of via een snellader kun je in slechts 47 minuten van 10 tot 80% de batterij volladen. Met de KONA Electric kun je 484 kilometer volledig elektrisch rijden. De componenten van de elektrische aandrijflijn van de KONA Electric zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en ontwikkeld voor een uitstekend weggedrag en actieradius die voldoet aan de eisen in de praktijk.  Wij kunnen je veel vertellen over het rijden in een elektrische auto, maar je kunt het beter ervaren tijdens een proefrit. Boek direct een Hyundai KONA Electric proefrit.

Uitstekend interieur

Het interieur van de elektrische KONA Electric is ruim en veelzijdig en standaard voorzien van tal van technologische features. Er is voldoende plek voor vijf passagiers. Bovendien zijn er voldoende opbergmogelijkheden om de bagage van de passagiers mee te nemen. Het 10,25-inch instrumentenpaneel geeft alle essentiële informatie weer die je nodig hebt en biedt toegang tot de functies van de auto, het infotainment, navigatiesysteem en het muziek streamen vanaf je telefoon.

Bekijk Brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai KONA Electric Daarom Hyundai Hyundai KONA Electric

  • 484km Actieradius (WLTP)
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • 8 jaar batterij garantie
De Premium is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai KONA Electric