Awaken your world.
Hyundai IONIQ 6
Rijklaar vanaf
€ 45.895,-

Hyundai IONIQ 6

De nieuwe Hyundai IONIQ 6 is 100% elektrisch. Dit nieuwe model staat symbool voor een nieuw tijdperk van duurzame innovatie en elektrische mobiliteit. Het gestroomlijnde ontwerp bied veel ruimte. Deze elektrische Hyundai kan 614 kilometer volledig elektrisch rijden. Het opladen van de IONIQ 6 gaat ultrasnel, in slechts 15 minuten kan de batterij opladen om weer 351 kilometer te kunnen rijden.

Ontdek het aerodynamische design van de IONIQ 6. Het sierlijk aflopende dak en het gestroomlijnde ontwerp benadrukken het sportieve karakter van deze unieke elektrische sedan. Voor het interieur zijn er volop ecologische materialen gebruikt, zoals ruwe materialen uit suikerriet voor de hemelbekleding, tapijt en stoelbekleding. Biologische verf is gebruikt met plantenextracten en met plantaardige extracten is het leer bewerkt. Deze natuurlijke materialen dragen ook bij aan de duurzaamheid van het productieproces, waardoor de IONIQ 6 minder afhankelijke is van producten op oliebasis.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Boordevol luxe opties

Deze volledig elektrische sedan is voorzien van de nieuwste technologie. Het dashboard bestaat uit een 12-inch full-touch infotainmentscherm en een 12-inch digitaal cluster dat toegang biedt tot geavanceerde technologieën. De acht speaker van het BOSE Premium audiosysteem zorgen voor een optimale luisterervaring. Een van de nieuwe features zijn de digitale buitenspiegels (optioneel) vervangen de traditionele buitenspiegels, met een camera en een monitor in het interieur, voor beter zicht (zelfs bij slechte weersomstandigheden) en aerodynamica. Geniet van de ruimte die de nieuwe IONIQ 6 te bieden heeft. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en een bagageruimte van wel 401 liter. Voorin is er een extra opbergmogelijkheid (tot 45 liter) gecreëerd waar zich normaal gesproken de verbrandingsmotor bevindt.

IONIQ 6 proefrit

De nieuwe Hyundai IONIQ 6 staat medio kwartaal 2 bij ons in de showroom. Kom dit splinternieuwe model van Hyundai ervaren tijdens een proefrit. Wij vertellen je alles over dit nieuwe model. Tijdens de proefrit ervaar je de nieuwe rijdynamiek en het ademende design.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai IONIQ 6 Daarom Hyundai Hyundai IONIQ 6

  • 100% elektrisch
  • Hill Start Assist
  • Cruise control
De IONIQ 6 Style is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai IONIQ 6