Met een actieradius tot wel 507 km (WLTP)
Hyundai IONIQ 5
Rijklaar vanaf
€ 49.295,-

Hyundai IONIQ 5

De Hyundai IONIQ 5 is een volledig elektrische SUV met een actieradius tot wel 507 km (WLTP). Het ontwerp van de IONIQ 5 heeft een futuristische en iconisch ontwerp waarbij veel gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Het rijden in deze Hyundai wordt nog comfortabeler door de vele nieuwe veiligheids-/en rijhulpsystemen.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Hyundai IONIQ 5

Interieur

Met de nieuwe IONIQ 5 geeft Hyundai een nieuwe dimensie aan mobiliteit met een breed scala aan nieuwe hightech functies. Zo blijf je altijd verbonden door de geavanceerde connectiviteitsfuncties. Het volledig 12,5-inch digitaal instrumentenpaneel geeft alle essentiële informatie weer zoals de rijsnelheid, batterijstatus en de laadstations voor in de omgeving. Afhankelijk van de uitvoering is de IONIQ 5 voorzien van een BOSE premium-audiosysteem. De IONIQ 5 is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen.

Duurzaamheid staat voorop met de IONIQ 5

Met het nieuwe EV-platform van Hyundai is ook het interieur vernieuwd. Voor het interieur zijn er volop ecologische materialen gebruikt, zoals ruwe materialen uit suikerriet voor de hemelbekleding, tapijt en stoelbekleding. Biologische verf is gebruikt met plantenextracten en met plantaardige extracten is het leer bewerkt. Deze natuurlijke materialen dragen ook bij aan de duurzaamheid van het productieproces, waardoor de IONIQ 5 minder afhankelijk is van producten op oliebasis.

Baanbrekende technologie

De IONIQ 5 is gebouwd op een hypermodern nieuw platform met ongekende prestaties. Op een volle batterij kun je tot wel 507 kilometer volledig elektrisch rijden. De topsnelheid van deze elektrische Hyundai is 185 km/u. Het opladen van de batterij gaat eenvoudig. Dankzij de 800V-batterijtechnologie laad je de batterij binnen 5 minuten op waarmee je weer 100 kilometer kan rijden. Met een 350kW laad je de batterij in slechts 18 minuten op van 10 naar 80 procent. Er zijn meerdere mogelijkheden om de auto op te laden; thuis via het stopcontact of binnen enkele minuten via een snellaadstation langs de weg.

Voldoende trekgewicht

De IONIQ 5 heeft voldoende trekgewicht om bijvoorbeeld een caravan of aanhanger te trekken. Hiermee onderscheidt de IONIQ 5 zich ten opzichte van zijn concurrenten. Niet voor niets is deze auto in 2022 trekauto van het jaar geworden.  De IONIQ 5 heeft een trekgewicht van 1.600kg.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai IONIQ 5 Daarom Hyundai Hyundai IONIQ 5

  • 100% elektrisch
  • 8 jaar batterij garantie
  • Hill Start Assist
De IONIQ 5 Style is standaard al zeer rijk uitgerust met onder meer:
Onze Hyundai IONIQ 5 voorraad

Onze voorraad Hyundai IONIQ 5

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ 5 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. De garanties zijn alleen van toepassing op voertuigen van Hyundai die nieuw door een officiële dealer zijn verkocht aan een eindgebruiker, zoals omschreven in de voorwaarden in het garantieboekje. Voor batterijsystemen geldt acht jaar of 160.000 kilometer garantie. Aanvullende lokale voorwaarden zijn van toepassing. Neem contact op met je Hyundai-dealer voor meer informatie.

HomeHyundaiModellenHyundai IONIQ 5