Op en top sportiviteit.
Hyundai IONIQ 5 N
Nu vanaf
€ 73.995,-

Hyundai IONIQ 5 N

Puur, ongefilterd rijplezier van een geheel nieuw niveau. Maak kennis met de IONIQ 5 N, ons eerste volledig elektrische high-performance N-model dat nieuwe maatstaven zet voor krachtige EV’s en puur, ongefilterd rijplezier naar een geheel nieuw niveau tilt. De IONIQ 5 N vertegenwoordigt een nieuw segment van krachtige EV’s met opwindende rijprestaties, dankzij de nieuwste technologieën en zelfs circuitcapaciteiten. Hyundai’s sportieve label N staat voor optimaal bochtengedrag, een sportauto voor dagelijks gebruik en geschikt voor het circuit – en de IONIQ 5 N tilt deze drie pijlers naar een opwindend nieuw niveau.

High-performance feedback

Hij biedt ongeëvenaarde kenmerkende bochtenkarakteristieken van Hyundai N, next-level stuurgevoel en aansprekende AWD-capaciteiten voor optimaal bochtengedrag. Als sportauto voor alledag levert de IONIQ 5 N high-performance feedback tijdens het rijden en een betrokken schakelgevoel en -geluid. Dankzij uitzonderlijk veel, direct beschikbaar koppel en een systeemvermogen tot 478 kW (650 pk) is de IONIQ 5 N klaar om in slechts 3,4 seconden van 0-100 km/u te accelereren.

Drift modus

De IONIQ 5 N is ontworpen om rijplezier naar een nieuw niveau te tillen, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en feedback van N-fans. Met N e-Shift-technologie heb je voelbaar controle over de vermogensafgifte en krijg je die prettige schok bij schakelacties voor meer feedback en controle. Performance is niet alleen voelbaar, maar ook hoorbaar in de IONIQ 5 N. N Active Sound+ en N e-Shift zorgen voor een optimale rijervaring, waarbij je het geluid zelfs kunt aanpassen aan jouw wensen. Voor de liefhebbers van driften is de IONIQ 5 N uitgerust met N Drift Optimizer, die je helpt om de perfecte drifthoek te behouden en je dromen werkelijkheid maakt.

Sportief design

Het design van de IONIQ 5 N is niet alleen fraai, maar ook functioneel met prestatieverhogende features, zoals de vleugelvormige achterspoiler en slimme luchtgeleiding voor extra koeling. De gesmede 21-inch lichtmetalen velgen verbeteren de besturing en tractie, en de N-kuipstoelen bieden optimaal comfort en ondersteuning. Het interieur is volledig gericht op de bestuurder, met een nieuw ontworpen N-stuurwiel, N-kuipstoelen en een extra breed geïntegreerd display voor een hightech look. De cockpit is geoptimaliseerd voor circuitrijden, met kniebeschermers, scheenbeensupport en een verschuifbare armleuning. Kortom, de IONIQ 5 N is een high-performance elektrische auto die rijplezier naar een geheel nieuw niveau brengt en het hart van autoliefhebbers sneller laat kloppen.

Waarom Hyundai Hyundai IONIQ 5 N Daarom Hyundai Hyundai IONIQ 5 N

  • N Drift Optimizer
  • 0-100 km/u in 3,4s
  • 650 PK (478 kW)
Stap in en voel de performance.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai IONIQ 5 N