Hyundai INSTER

Het Gedurfde Uiterlijk van de Hyundai INSTER

De Hyundai INSTER combineert een futuristisch, innovatief design met een ruim interieur in een compacte SUV-outfit. Deze nieuwe elektrische auto trekt direct de aandacht met zijn robuuste en gedurfde uitstraling. De gladde, ronde oppervlakken en de robuuste spatborden geven de INSTER een unieke en krachtige look. Hightech bumpers en stoere skidplates versterken de krachtige uitstraling van zowel de voor- als achterzijde. Bovendien zorgen de LED-dagrijverlichting en pixel-grafische richtingaanwijzers en achterlichten ervoor dat de INSTER altijd opvalt op de weg.

U kunt de INSTER verder personaliseren met opties zoals LED-projectiekoplampen en een contrasterend zwart dak. Afhankelijk van de gekozen uitvoering staat de INSTER op 15-inch stalen wielen met wieldoppen, 15-inch lichtmetalen velgen of 17-inch lichtmetalen velgen. Dit maakt de INSTER niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een aanpasbare auto die aan de wensen van elke bestuurder kan voldoen.

Innovatieve Technologie voor Veilig en Verfijnd Rijden

De Hyundai INSTER biedt een geavanceerd technologiepakket dat bijdraagt aan veilig en verfijnd rijden. Binnenin vinden we een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch infotainment-touchscreen met navigatie. Deze systemen zorgen voor een naadloze connectiviteit en eenvoudig te gebruiken interface, waardoor elke rit comfortabeler en veiliger wordt.

Een draadloos oplaadstation voor smartphones is handig geïntegreerd in de compacte middenconsole, wat niet alleen ruimte bespaart maar ook een opgeruimd interieur bevordert. Het pixelthema is terug te vinden in het stuur, dat grafische elementen bevat die het hightech-imago van de auto versterken. Bovendien bieden aanpasbare deurpanelen eigenaren de mogelijkheid om hun auto verder te personaliseren.

Houd mij op de hoogte

Milieuvriendelijke Flexibiliteit en Wendbare Rijdynamiek

De Hyundai INSTER levert milieuvriendelijke flexibiliteit dankzij zijn volledig elektrische aandrijving, met een rijbereik tot wel 355 km. Dit maakt de INSTER niet alleen geschikt voor stedelijke ritten, maar ook voor langere afstanden zonder zorgen over opladen. De mogelijkheid om snel op te laden zorgt ervoor dat de auto altijd klaar is voor gebruik, wat een groot voordeel is voor drukke levensstijlen.

Dankzij zijn compacte afmetingen biedt de INSTER een hoge efficiëntie in vergelijking met grotere modellen. Dit maakt de auto ideaal voor stadsverkeer en gemakkelijk parkeren, zonder in te boeten aan binnenruimte. De tweede zitrij kan in de verhouding 50:50 worden neergeklapt, verschoven en gekanteld, waardoor er extra flexibiliteit is voor het vervoeren van passagiers en bagage.

Duurzaam en Stijlvol Interieur

Het interieur van de Hyundai INSTER is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. Er is gebruikgemaakt van duurzame materialen, waaronder gerecycled polyethyleentereftalaat (PET) uit flessen en biopolypropyleenmateriaal uit suikerriet. Dit maakt de INSTER niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een comfortabele en stijlvolle auto.

Verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuur zijn optioneel, wat zorgt voor extra comfort tijdens koude dagen. De ruime toegang tot de voorste zitrij en de mogelijkheid om alle stoelen, inclusief de bestuurdersstoel, neer te klappen, maken de INSTER zeer veelzijdig. De tweede zitrij is niet alleen verschuifbaar maar ook kantelbaar, waardoor er nog meer flexibiliteit ontstaat.

De exterieurkleuren van de INSTER zijn gevarieerd en stijlvol, met opties zoals Atlas White, Tomboy Khaki, Bijarim Khaki Matte en Unbleached Ivory. Nieuwe kleuren zoals Sienna Orange Metallic, Aero Silver Matte, Dusk Blue Matte, Buttercream Yellow Pearl en Abyss Black Pearl voegen een frisse en moderne uitstraling toe aan het gamma. Hiermee kunnen eigenaren hun INSTER volledig aanpassen aan hun persoonlijke smaak en voorkeur.

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden. De garanties zijn alleen van toepassing op voertuigen van Hyundai die nieuw door een officiële dealer zijn verkocht aan een eindgebruiker, zoals omschreven in de voorwaarden in het garantieboekje. Voor batterijsystemen geldt acht jaar of 160.000 kilometer garantie. Aanvullende lokale voorwaarden zijn van toepassing. Neem contact op met je Hyundai-dealer voor meer informatie.

HomeHyundaiModellenHyundai INSTER