Elegant vanuit elke hoek
De Hyundai i30.
Rijklaar vanaf
€ 29.295,-

Hyundai i30

De Hyundai i30 brengt jou overal in stijl naartoe, met zijn uitgesproken voorzijde en strakke achterzijde. Het interieur is vernieuwd met nog meer technologische features. De efficiënte benzine motoren zijn zuinig en zorgen voor optimaal gebruiksgemak. De i30 is leverbaar in diverse uitvoeringen. Ga jij voor comfort, premium of voor de sportieve N Line uitvoering? Wil je meer ruimte? De i30 is ook leverbaar als station wagon.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

De nieuwe Hyundai i30 is uitgerust met verschillende innovaties op het gebied van connectiviteit en rijhulpsystemen die in het alledaagse gebruik telkens weer hun nut bewijzen. Daarnaast beschikt dit nieuwe model over een modern 7 inch instrumentencluster, welke informatie geeft over alle essentiële informatie. Afhankelijk van de uitvoering is deze Hyundai ook voorzien van draadloos opladen, parkeerassistentie, achteruitrijcamera en in de winter mag daar natuurlijk de stoelverwarming niet aan ontbreken.

 I30 N Line

Kies voor een nóg sportievere uitvoering met de N Line. Deze uitvoering heeft opvallende details die de auto nog iets stoerder maken. In het interieur zijn de exclusieve rode N Line details terug te zien bij onder andere het stuurwiel, de versnellingspook en de aluminium design pedalen. Aan de buitenkant tref je een aangepaste bumper en stijlvolle velgen in two-tone aan en met de N Lin-badge wordt het sportieve karakter onderstreept.

Hyundai i30 Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Private Lease? Op de nieuwe i30 zijn diverse aantrekkelijk Private Lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw nieuwe Hyundai zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een nieuwe i30 inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Bekijk Brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai i30 Daarom Hyundai Hyundai i30

  • Digitale radio (DAB+)
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • 5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking
De Premium is t.o.v. de Comfort Smart extra uitgerust met:
Onze Hyundai i30 voorraad

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai i30