Perfect voor kleine ruimtes en grote momenten
De Hyundai i10.
Rijklaar vanaf
€ 17.595,-

Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 is een sportieve stadsauto waarmee je eenvoudig door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Het ontwerp oogt krachtig en fris met een opvallende dynamische mix van scherpe hoeken, sterke lijnen en mooie rondingen. Het interieur is stijlvol en voorzien van de nieuwste technologie.

 

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Nieuwe Hyundai i10 vol opties

Met de nieuwe Hyundai i10 geniet je zorgeloos van elk moment. De i10 beschikt over verschillende innovaties op het gebied van connectiviteit en rijhulpsystemen die het comfort optimaliseren. Afhankelijk van de uitvoering beschikt dit model over een modern 8-inchscherm met navigatiesysteem, achteruitrijcamera en airconditioning. Geniet van de ruimte die de i10 te bieden heeft. Met een kofferbak van 252 liter inhoud is hij een van de grootste in het segment. Klap de gedeelde rugleuning van de achterbank met één hand neer voor maximaal 1.050 liter aan bagageruimte. Het interieur is ruimer dan je verwacht, kies voor de versie met vier of vijf zitplaatsen. Dankzij de lange wielbasis hebben de passagiers voldoende beenruimte. Wil jij je van je meest sportieve kant laten zien? Maak dan kennis met de speciale N Line-uitvoering. Nog stoerder, sneller en indrukwekkender.

i10 Occasion

Gaat jouw voorkeur liever uit naar een jong gebruikte i10? Wassink Autogroep heeft een ruim aanbod aan jong gebruikte modellen op voorraad van diverse bouwjaren en met verschillende kilometerstanden. Bekijk onze Hyundai i10 voorraad online of bezoek een van onze Hyundai vestigingen.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai i10 Daarom Hyundai Hyundai i10

  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • 252L Bagageruimte
De Comfort is extra uitgerust met:
Onze Hyundai i10 voorraad

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai i10