Ruimte voor een nieuw perspectief
De Hyundai BAYON.
Rijklaar vanaf
€ 25.995,-

Hyundai Bayon

De nieuwe Hyundai Bayon is een compacte en stijlvolle SUV en zit vol nieuwe technische features. Daarnaast beschikt deze Hyundai over de nieuwste veiligheidssystemen en connectiviteit. Met een royale bagageruimte van 321 liter is er volop ruimte om bagage mee te nemen. De Bayon is leverbaar in vijf uitvoeringen. Kies jij voor de standaard rijk uitgeruste uitvoering of doe je daar een schepje bovenop met de Premium uitvoering. Of kies jij voor Premium Sky met schuif-/kanteldak. Kies de Hyundai die bij jou past.

Voorraad Offerte aanvraag Contact

Bayon geef je de ruimte

Het nieuwste lid van de Hyundai-familie is de nieuwe Hyundai Bayon. Deze Hyundai is standaard voorzien van onder meer cruise control met snelheidslimiet, airconditioning en diverse veiligheids-en rijassistentiesystemen. De nieuwe Hyundai heeft een royale bagageruimte van 321 liter, er is dus volop ruimte om op pad te gaan met het hele gezien of met vrienden. Het design van de Bayon is opvallend door zijn unieke design elementen. De grote achterruit en de elegant gevormde achterklep onderstrepen het feit dat deze opvallende SUV meer dan voldoende ruimte biedt. Personaliseer je eigen auto en kies uit negen carrosseriekleuren.

De ontwerpers van de Hyundai Bayon hebben een modern interieur gecreëerd door onder meer het comfort van de passagiers te optimaliseren en de bagageruimte te vergroten. Geniet van de hoge zitpositie. Het digitale 10,25 inch instrumentenpaneel en de 10,25 inch touchscreen met split screen-functie geeft alle essentiële informatie weer.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Bayon gebouwd volgens de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. Daarom kunnen we ook de beste garantie bieden: 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking zodat je kunt genieten van al datgene wat je dierbaar is zonder zorgen over je auto. Die bijzondere garantie wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de industrie je geeft – standaard.

Hyundai Bayon Private Lease deals

Ben je geïnteresseerd in Private Lease? Op de nieuwe Hyundai Bayon zijn diverse aantrekkelijk Private Lease deals van kracht. Dit zijn deals waarbij de meeste gewilde opties bij jouw nieuwe Hyundai zijn inbegrepen en die worden aangeboden tegen een extra aantrekkelijk maandbedrag. Je rijdt dan een nieuwe Bayon inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat je nog moet doen is tanken.

Bekijk brochure Bekijk prijslijst

Waarom Hyundai Hyundai Bayon Daarom Hyundai Hyundai Bayon

  • Digitale radio (DAB+)
  • 321L bagageruimte
  • 5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking
De i-Motion is standaard uitgerust met onder meer:

© 2024 – Alle rechten voorbehouden. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiModellenHyundai Bayon