Hyundai Acties

Hyundai gaat voorop!

Rijklaar vanaf
€ 43.395,-

Hyundai Tucson Hybrid

De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid brengt moderne vormgeving weer een stap verder. De strak gebeeldhouwde oppervlakken en de dynamische lijnen geven de nieuwe Hyundai Tucson Hybrid een vooruitstrevend SUV-design. Geniet van de nieuwste technologie en veiligheidssystemen. Deze nieuwe Hyundai beschikt over een nieuw 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel waarmee je eenvoudig alle elementen kan bedienen zoals het navigatie, infotainment en airconditioning. Met de veiligheidssystemen wordt het rijden nog comfortabeler. De nieuwe Tucson is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Kies jij voor de standaard rijk uitgeruste uitvoering? Of kies bijvoorbeeld voor de sportieve N Line. Ervaar het tijdens een proefrit in de nieuwe Tucson Hybrid.

Voldoende ruimte

Door de krachtige motoren heeft de Tucson een trekgewicht tot wel 1.650 kg. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden en een bagageruimte van wel 616 liter. Met een neergeklapte achterbank wordt de bagageruimte vergroot tot wel 1.795 liter. Geniet van de ruimte die de nieuwe Tucson Hybrid te bieden heeft.

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektronische stabiliteitscontrole (ESC)
  • Autonome rijbaanassistentie (LFA)
  • Grootlichtassistent (HBA)
  • Cruise control met snelheidslimiet
  • Hellingassistent (HAC)
Rijklaar vanaf
€ 43.395,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. * Het genoemde voordeel van €5.500,- is gebaseerd op een model uit voorraad. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Bovenstaande prijs is een adviesprijs, inclusief inruilpremie, btw en bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken, exclusief metallic lak en afleverpakket. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Type – en vormgevingsfouten voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai Tucson Hybrid